Додик: Шаровић подваљује са реченицама извученим из стенограма, а ради за Изетбеговића

„ЈЕДВА СМО ГА ОДВОЈИЛИ ОД ФОТЕЉЕ ЗА КОЈУ НИЈЕ ИМАО ЛЕГИТИМИТЕТ“

* „Подвале у вези са суштином документа Програм реформи не могу зауставити расипање СДС-а на свим нивоима, и не могу сакрити чињеницу да је лично Шаровић пре неколико дана по диктату Бакира Изетбеговића, а противно одлукама Народне скупштине Републике Српске, подржао да се са чела Високог судског и тужилачког савета БиХ смијени Србин и на то место дође Бошњак

__________________________________________________________________

        СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да је председник СДС Мирко Шаровић било шта научио у вишедеценијском политичком раду, бар би знао да се народ не може преварити јефтиним подвалама о стенограму из кога се извади реченица а не прочита и не покаже цeo садржај.

        „Једва смо га одвојили од фотеље, за коју није имао легитимитет, а седио је у њој пуних пет година и све време радио против интереса свог народа који га је, као и све нас, бирао у Републици Српској. Од тада ништа друго и не ради него кука и обмањује јавност“, рекао је Додик замољен да прокоментарише Шаровићеву изјаву да је, након што је „процурио“ у јавност стенограм са састанка амбасадора Квинте и чланова Председништва БиХ јасно да је „Програмом реформи трасиран пут у НАТО“.

        Српски члан Председништва БиХ нагласио је да је тај стенограм прије два месеца доставио СДС и ПДП и упитао - зашто су ћутали до сада?

        „Зар мисле да је народ тако наиван да може поверовати да сам им послао било шта што може мени нанети политичку штету?! Подвале у вези са суштином документа Програм реформи не могу зауставити расипање СДС-а на свим нивоима, и не могу сакрити чињеницу да је лично Шаровић пре неколико дана по диктату Бакира Изетбеговића, а противно одлукама Народне скупштине Републике Српске, подржао да се са чела Високог судског и тужилачког савета БиХ смени Србин и на то место дође Бошњак", истакао је Додик.

        Додик је рекао да стенограмом може манипилисати дан или пола дана, али шта ћемо с руком коју је подигао увис за рачун Бошњака, коју су видели сви.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари