Ослобођени први људи Будве Марко Царевић и Крсто Радовић и тројица одборника

„У ЦРНОЈ ГОРИ ЈЕ РАСУУЛО – УСТАВ НЕ ПОСТОЈИ, ЗАКОНИ НЕ ПОСТОЈЕ“

Председник Скупштине СО Будва Крсто Радовић

* РАДОВИЋ: Премијер Марковић је данас рекао да је ово локални државни удар. Ту се слажемо, али удар од њега и његове терористичке организације која је извршила дестант на Будву, криминалаца којих је ова општина била пуна цео дан

________________________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Општине Будва Марко Царевић, председник Скупштине општине Крсто Радовић, те одборници ДФ-а Ђорђије Вујовић и Ђорђе Прибиловић, и одборник СНП-а Крсто Рађеновић пуштени су на слободу.

        Радовић је казао да су скоро шест сати провели у полицији.

        "Апсолутно нема никаквих елемената кривичног дела. Грађани су били овде, ја са грађанима као легитимно изабрани председник Скупштине општине Будва. Премијер Марковић је данас рекао да је ово локални државни удар. Ту се слажемо, али удар од њега и његове терористичке организације која је извршила дестант на Будву, криминалаца којих је ова општина била пуна цео дан, који нису дали одборницима да уђу, мени као председнику СО Будва, председнику Царевићу на своја радна места", казао је Радовић истичући да је прекршен Устав

        Радовић је казао да је у Црној Гори расуло система, Устав не постоји, право не постоји.

        "Грађани Будве су се окупили да искажу протест због прекрајања изборне воље и ово што је урађено у Будви су наредили Владимир Булатовић, Снежана Куч, Предраг Јелушић, Никола Ивановић и свих оних 17 одборника из ДПС и Црногорске. Они су непријатељи грађана Будве и кривци за ситуацију у Будви", казао је Радовић.

        Међу приведенима су потпредседник и одборник Демократа Драган Краповић, шеф Царевићевог кабинета Никола Јовановић и менаџер Општине, Мило Божовић. Полиција је ухапсила и боксера Николу Сјеклоћу.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари