У Будви опет `политички рат` који удара у ногу фотеље на којој седи Ђукановић

ПОЧЕЛИ ГА НАТО-МОНТЕНЕГРИНИ КОЈИ СУ ПРЕКРШИЛИ ДВА ДОГОВОРА И УПАЛИ У ОПШТИНУ

* Одборници демократа успели да пробију кордон који су поставиле Ђукановићеве будванске марионете

* Владимир Булатовић од Марка Царевића затражио да напусти кабинет што је он одбио. Шеф Царевићевог кабинета Никола Јовановић скинуо са врата таблу коју је поставио Булатовић, а на којој је писало да је Булатовић председник општине Будва

______________________________________________________________________

        У БУДВИ јс опет разбуктао политички рат који је само по видљивим актерима – локални. А реално удара бар у једну ногу фотеље у којој седи монтенегро-нато-диктатор Мило Ђукановић

        Договор да ниједна од "две власти" не улази у зграду општине прекршиле су Ђукановићеве марионете - Владимир Булатовић и Снежана Куч, које је поткупом скројена одборничка већина ДПС и Црногорске именовала за в.д. председника општине, односно Скупштине општине.

        У помоћ су им пристигле јаке снаге полиције.

        „На месту“ је било приватно обезбеђење које је штитило њихово „преузимање власти“. Међутим, одборници Демократа су пробили постављени кордон.

        Како је објавио портал Ин4с, легални председник општине Марко Царевић је у свом кабинету, док је Снежана Куч у ходнику испред њега.

        Царевић ушао је у свој кабинет и сео у своју фотељу.

        Булатовић је од Царевића затражио да напусти кабинет што је он одбио.

        Шеф Царевићевог кабинета Никола Јовановић скинуо је са врата таблу коју је поставио Булатовић, а на којој је писало да је Булатовић председник општине Будва.    

        Монтенегрини су прекршили оба договора – да ни једна власт не улази у зграду општине док преговори трају и да приватно обезбеђење, које је ангажовао лидер Црногорске Владимир Булатовић, напусти зграду општине.

        Наставак дијалога, који је започет у петак и трајао цео дан, био је заказан за данас у згради Академије знања.

        У петак је "Службени лист Црне Горе" објавио одлуке паралелне седнице одржане 11. јуна у ТН "Словенска плаза", на којој је 17 одборника „сменило“ градоначелника и председника будванског парламента - Марка Царевића и Крста Радовића, те за вршиоце дужности именовало Булатовића и Куч.

        Против директора "Службеног" листа Радовић и секретар за локалну самоуправу Милијана Вукотић Јелушић поднели су кривичну пријаву због злоупотребе службеног положаја, јер је објавио непечатиране одлуке.

        


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари