Вулин: Сви треба да схвате да то што се данас осећају добро не значи да ће и сутра

ПОСЕТИО ВОЈНИКЕ КОЈИ НА БАТРОВЦИМА ПОМАЖУ ПОЛИЦИЈИ И САНИТАРНОЈ ИНСПЕКЦИЈИ

* Александар ВУЛИН: Кад год видите Војску Србије, знате да је држава организована, знате да се спроводи закон, знате да влада ред

____________________________________________________________________

        МИНИСТАР одбране Александар Вулин обишао је припаднике Војске Србије који су ангажовани  на граничном прелазу Батровци ради подршке Граничној полицији и Санитарној инспекцији, а на основу одлуке о увођењу ванредног стања.

        Вулин је истакао да Војска Србије доследно спроводи наређење председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића о ванредном стању.

         - Сви наши припадници су припремљени, обучени, обезбеђена је одговарајућа заштита, тако да могу да испуњавају све своје задатке. Кад год видите Војску Србије, ви знате да је држава организована, знате да се спроводи закон, знате да влада ред. Овде на граничном прелазу Батровци је све у најбољем реду, путничког саобраћаја готово да и нема, али је зато теретни саобраћај прилично успорен и то су ствари са којима ћемо се борити - нагласио је министар Вулин.

        Војска Србије ће, истакао је министар Вулин, обезбеђивати све објекте које је добила у задатак и свим својим капацитетима ће се ставити на располагање грађанима.

        - Молим наше грађане да схвате колико је стање озбиљно. Ја их молим да разумеју да то што се данас осећају добро не значи да ће се добро осећати и сутра. Ја их молим да послушају сва наређења, да послушају све препоруке лекара и надлежног медицинског тима. Молим наше старије суграђане да не напуштају своје домове. Биће организовано све што им је потребно и немају разлога да излазе и треба да нам допусте да им помогнемо, да остану здрави и да буду још дуго, дуго живи на радост и наше земље и њихових породица - поручио је министар Вулин додајући да ако не буду видели своје унуке данас или за месец дана, видеће их касније и гледаће их још дуго, јер не треба да погрешимо и жртвујемо своју и нашу зајдничку будућност.
 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари