Ђукановићевом брату украдена по два кила златног и сребрног накита, златници, 33 сата...

КРАЛА ИЗВЕСНА А. П. КОЈА ЈЕ УЖИВАЛА ПОВЕРЕЊЕ ГАБРИЈЕЛЕ ЂУКАНОВИЋ

* Њен саучесник био је Р. Ф., који је драгоцености продавао, а пецијални државни тужилац Миливоје КАТНИЋ већ је изјавио: „Ђукановићи као оштећени мораће да докажу да су то њихови предмети

* ФАКТИ: Ово двоје му дође као црногорски Робин Худ – пола женско, пола мушко. Ђукановићи `музли` Црну Гору, а они – Ђукановиће! Двоје Монтенегрина пљачкало двоје Монтенегрина! Ни грама части сигурно нема ни на једној ни на другој страни. Нема образа ни чојства међу Монтенегринима – да има, били би оно што су им били сви преци!

__________________________________________________________________

       СПЕЦИЈАЛНИ тужилац Црне Горе Стојанка Радовић казала је да је током прошле године формирана криминална група која је опљачкала Аца Ђукановића, брата председника Црне Горе Мила Ђукановића.

       Циљ те криминалне групе, како је рекла на конференцији за медије Специјалног државног тужилаштва СДТ, било је извршење више кривичних дела.

       Чланица те криминалне групе А. П. је крала из куће Ђукановића, искоришћавајући поверење Габријеле Ђукановић, супруге Аца Ђукановића.

       Наводно, украла је 1,053 килограма златног накита, 900 грама накита без жига, око два килограма сребрног накита, више златника, 33 сата...

       Поред ње, у тој криминалној групи био је Р. Ф. који је од А. П. откупљивао украдено злато и продавао га.

Ове две нису имале ништа против да

браћа раде све што су радила

       Радовић је казала да је у том предмету истрага при крају.

       Специјални државни тужилац Миливоје Катнић рекао је да је тај поступак почело да ради Основно државно тужилаштво, али се даљом истрагом утврдило да се у овом случају ради о злоупотреби положаја и прању пара.

       „Ђукановићи као оштећени мораће да докажу да су то њихови предмети“, поручио је Катнић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари