Зеленовић: На изборима у Шапцу све је спорно, а највише број гласова СНС

ИЗГУБИО И ТВРДИ ДА ЈЕ У ЊЕГОВОМ ГРАДУ ВИШЕ СЛОБОДНИХ ГРАЂАНА НЕГО ШТО РЕЗУЛТАТИ ПОКАЗУЈУ

* ФАКТИ: Владао у Шапцу, а изгубио – за разлику од Милана Стаматовића који је владао у чајетини и победио. А логика му је баш `логична`: сви који нису гладсали за мене и моју странку нису слободни!

_____________________________________________________________________

        ЛИДЕР Заједно за Србију Небојша Зеленовић изјавио је данас да су локални избори у Шапцу спроведени уз бројне неправилности и најавио да ће та странка затражити да се они у потпуности понове.

        На конференцији за новинаре, Зеленовић је рекао да правни тим те странке у овом моменту "систематизује" неправилности и да ће Градској изборној комисији у току дана доставити те информације и захтев за понављање избора.

        "Из свега онога што смо утврдили на свим бирачким изборима произлази да је све спорно, а највише број гласова Српске напредне странке. Сви прекршаји и повреде изборног права утицале су на слободу изражавања и донеле непоправљиве повреде изборног процеса", рекао је он.

        Зеленовић није желео да говори о томе колико је гласова освојила његова странка, односно СНС, рекавши да се бројеви још не знају и да није могуће утврдити ни колика је била излазност, односно број неважећих листића.

        "Неправилности су формалне природе и оне се још утврђују. Али, свакако захтевају да се избори понове. Ми ћемо се за Шабац борити, јер ја сам сигуран да има више грађана у Шапцу који су слободни", рекао је он.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари