Дачић: Ми смо вицешампиони - поносни смо на све што смо са Вучићем урадили за Србију

„СПРЕМНИ СМО ЗА НОВУ КОАЛИЦИЈУ СА СНС ЈЕР ЈЕ ТО ВАЖНО ЗА СТАБИЛНОСТ СРБИЈЕ“

* „У нормалним условима тешко бих рекао да смо задовољни овим резултатом, али имајући у виду да су све друге странке пропале, да их нема, ми смо једини опстали што говори о постојаности СПС и њене коалиције са ЈС Драгана Марковића Палме

________________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да ће његова листа у Скупштини имати већи број мандата него на изборима 2016. године и да је задовољан успехом од око 11 освојених процената.

        Истакао је да је коалиција СПС-Јединствена Србија спремна за наставак сарадње са Српском напредном странком јер је „стабилност важан предуслов за будуће изазове и од тога зависи колико ће Србија бити јака”.

        „Нисмо још разговарали о коалицији, али нама је мање важан страначки интерес, ако је у државном интересу да се сарадња настави. Ако наставимо коалицију, ми ћемо се још јаче посветити државним интересима”, рекао је Дачић у свом изборном штабу, јавља Бета.

        Он је честитао победницима – Александру Вучићу и његовом СНС-у, оценио да су данашњи избори протекли у демократској и фер атмосфери, да је бојкот пропао и да је Србија задржала стабилност.

        „У нормалним условима тешко бих рекао да смо задовољни овим резултатом, али имајући у виду да су све друге странке пропале, да их нема, ми смо једини опстали што говори о постојаности СПС и њене коалиције са ЈС Драгана Марковића Палме”, рекао је шеф СПС.

        Додао је да је веома задовољан што су СПС и СНС, који од 2012. чине Владу Србије, освојили више од 75 одсто гласова.

        „Поносни смо на све што смо урадили са Вучићем за Србију. Ми смо вицешампиони, играмо Лигу шампиона за разлику од неких којима није био довољан ни цензус од три одсто”, рекао је Дачић и проценио да ће коалиција СПС-ЈС освојити између 350.000 и 370.000 гласова.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари