Вучић: Нисам богатији ни за цент, а они који ме нападају могу да купе Дедиње и пола Београда

„МЕНЕ БИ БИЛО СРАМОТА ДА ИЗНОСИМ НЕИСТИНЕ КАКВЕ ИЗНОСИ ТАЊА ФАЈОН“

Фајон изјавила да је Србија јуче имала најнижу излазност од 2000. године и оценила да је то доказ мањка демократије. Вучић поновио да би га било срамота да износи такве неистине и указао да је 2012. излазност била 46 одсто, што значи – „значајно нижа од јучерашње и то у вријеме пандемије  

______________________________________________________________________

        НЕЋУ дозволити да се вређа српска демократија, а штитићу је чињеницама и истином, рекао је предсједник Србије Александар Вучић поводом оцјене европарламентарке Тање Фајон да је послије јучерашњих избора у Србији опао ниво демократије.

        „Мене би било срамота да износим такве неистине", додао је он.

        Одбацио је оптужбе Фајонове да је доказ за мањак демократије и најнижа излазност од 2000. године.

        „Мене би било срамота да износим такве неистине“, рекао је Вучић и навео да је 2012. излазност била 46 одсто, значајно нижа од јучерашње и то у вријеме пандемије.

        „Када смо (Ненад) Богдановић и ја имали други круг изашло је 440.000 у Београду, и нико се не сећа да сам правио било какав проблем. Јуче је за трећину била већа излазност у Београду, а у Србији знатно већа", навео је Вучић.

        Он је рекао да Србија поштује све европарламентарце и да је "наше да се уздржимо од коментара", али је додао да треба да погледају колико су сви имали времена да се представе и са коликим рејтинзима су ушли и изашли из кампање, пренио је Тањуг.

        Указао је да за успех на изборима није важан спот или билборд, већ садржај и програм који се нуде.

        „А они су говорили да су ми и син и отац и брат криминалци, а ја нисам богатији ни за цент, док они могу да купе цело Дедиње и пола Београда“, казао је Вучић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари