Додик: ОБА je одавно усмерена против Српске, Србије и српског народа у целини

И ОВО ЈЕ ДОКАЗ БЕЗНАЂА КОЈЕ СЕ ЗОВЕ БиХ, А УЋУТАЛИ СЕ АМЕРИКАНЦИ И ЕВРОПЉАНИ

* Милорад ДОДИК: Случај `Мехмедагић` је бошњачки циркус са познатим кловновима. Они који из Сарајева подло сугеришу да хапшење Мехмедагића има везе са Републиком Српском, треба да објасне како то да је муслиман тужилац, да га приводи муслиманска полиција. Ко озбиљно може прихватити да неко из Републике Српске има утицај на њих? То је представа за јавност која ће завршити као и све сличне пре ње. У тој представи нећу и не желим да учествујем

_______________________________________________________

       МИЛОРАД Додик, председник СНСД, изјавио је Срни да је клацкалица око директора Обавештајно-безбедносне агенције (ОБА) БиХ Османа Мехмедагића забава бошњачких политичких и полицијских кругова у којој нико из Републике Српске, бар не из странке коју води, не жели да учествује.

       Додик је истакао да су озбиљне сумње да је Мехмедагић починио кривична дела одавно изнесене пред јавност, али СДА је и поред тога инсистирала на његовом новом мандату, тако да све што види, укључујући и оркестриране протесте данас, личи на циркус са познатим кловновима.

       - Да је било ко из Републике Српске могао или желeо да утиче на процес у предмету „Мехмедагић“, како се подло сугерише из Сарајева, треба да објасни како то да је муслиман тужилац, да га приводи муслиманска полиција и ко озбиљно може прихватити да неко из Републике Српске има утицај на њих. Овако имамо представу за јавност која ће завршити као и све сличне пре ње. У тој представи нећу и не желим да учествујем - нагласио је Додик.

       Он је констатовао да је ОБА одавно већ антисрпска организација усмерена против Републике Српске, Републике Србије и српског народа у целини.

       - Нажалост, постоје и неки Срби у тој организацији који су на страни директора ОБА радећи против Републике Српске, Србије и Срба у целини на начин да су допустили и подржавали такво деловање. Ово је још један доказ безнађа који се зове БиХ. Може се приметити да ниједан странац, а поготово Американци и Европљани ових дана не говоре о криминалу, корупцији и сличним, њима драгим, епитетима. За и мање упућеног доста - истакао је Додик.            

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари