Додик: Шмит објаснио Хелезу да ће до Брисела најбрже стићи ако све прегази - као Атила 21. века

НАГЛАСИО: ЗАГРЉАЈ ТОГ ДВОЈЦА БЕЗ СКРУПУЛА - СЛИКА ПОТОНУЋА БиХ И ОПОМЕНА БОШЊАЦИМА

* Председник РС: Шмит и Хелез су људи опасних намјера и болесних амбиција. Парадигма БиХ у једној фотографији - срдачан загрљај лажног Шмита и Хелеза. Широк осмех и одсуство срамоте. Први који се лажно представља као чувар мира и други који нескривено призива рат

_____________________________________________________________________

          ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик прокоментарисао је фотографију на којој се налазе Кристијан Шмит и министар одбране у Савету министара БиХ Зукан Хелез.

          - Парадигма БиХ у једној фотографији. Срдачан загрљај лажног Шмита и Хелеза. Широк осмех и одсуство срамоте. Први који се лажно представља као чувар мира и други који нескривено призива рат. Вероватно је овај први другоме "оштро" саопштио да су претње темељ демократије, да је призивање рата оличење миротворства, да је мржња основ суживота - истакао је Додик на друштвеној мрежи Икс.     

          Како је навео, ЕУ пут БиХ тешко да је заобиђен у том искреном и пријатељском ћаскању.

          - Сигурно је Шмит посаветовао Зукана да се од Сарајева до Брисела најбрже стиже тако што ће као "осведочени миротворац", Атила 21. века, прегазити све на том путу. Пут до звезда посут је трњем. А њих двојица из најмрачније прошлости желе да се вину у висине - додаје Додик.

          Истакао је да је ова фотографија "музеј тамне стране Европе".

           - Људи опасних намера, болесних амбиција, без скрупула и моралних стега. Слика потонућа БиХ. Опомена Бошњацима - напомиње Додик.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари