Кина објавила да је извештај америчких шпијунских агенција о корони „апсолутно ненаучан“

„ВОЈНИ И ДРЖАВНИ ВРХ САД СКРИВАЈУ ИСТИНУ И ПОКУШАВАЈУ ДА ИЗБЕГНУ ОДГОВОРНОСТ“

* Званични Пекинг је преко своје амбасаде у Вашингтону посебно нагласио да САД одбијају да одговоре на питања која се тичу америчке војне биолабораторије у Форт-Детриксу, а такође на питања и сумње поводом више од 200 лабораторија Пентагона и још неких америчких „структура“ у којима се већ годинама изводе биолошки експерименти

_________________________________________________________

       КИНА је преко своје амбасаде у Вашингтону саопштила да извештај америчке обавештајне заједнице о корона вирусу сматраапсоллтно ненаучним“.

       У саопштењу амбасаде се наглашава:

       «Колико год су пута свој извештај о корони досад обнављали и кориговали – написано о пореклу COVID-19 било је савершено ненаучно. И најновија верзија тог извештаја само подрива научно засновано изучавање порекла вируса и омета глобалне напоре да се дође до његовог правог извора“.

       Званични Пекинг је преко своје амбасаде посебно нагласио да САД одбијају да одговоре на питања која се тичу америчке војне биолабораторије у Форт-Детриксу, а такође на питања и сумње поводом више од 200 лабораторија Пентагона и још неких америчких „структура“ у којима се већ годинама изводе биолошки експерименти.

       Кинези наглашавају да војни и државни врх Сједињених Држава тиме „покушавају да сакрију истину и да избегну одговорност“.

Анча Баранова

       Национална обавештајна служба, која координира деловање америчких шпијунских агенција, објавила је да корона вирус није створен као биолошко оружје.

       Навела је и да кинески званичници нису знали за вирус пре избијања епидемије у Вухану.

       Руски стручњак Анча Баранова изјавила је да трагање за „пореклом короне“ више нема смисла јер „није од критичне важности“.

        Она наглашава да је могуће `дизајнирати` вирусе у епрувети, али сматра да ти експерименти могу помоћи борби са вирусом, а да сејање страха и увођење забрана „само отежавају ситуацију“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари