Вучић: Мило Ђукановић будућност Црне Горе види у нестанку Срба

„ОН И ЗОРАН МИЛАНОВИЋ НЕМАЈУ ПРЕЧА ПОСЛА НЕГО ДА СЕ БАВЕ СРБИЈОМ“

* „Ђукановић би желео да гради своју земљу у којој Срби немају никаква политичка права, па онда удар на цркву, па онда да не могу да се изјасне. За попис су измислили трик којим би свима по националности рекли да су Црногорци, а посебан део да је етничка група. Зна се ко су код нас етничке групе, а ко националне мањине”

* „Ако погледате Ђукановићеве и хрватске медије, то је хистерија, ја сам крив за нешто што се догодило на Цетињу, а жестока кампања из Загреба је наставак онога из времена Секуле Дрљевића, да Црна Гора треба да буде под њиховом доминацијом. А онда имате и конференцију за медије, са темом “мрзимо Вучића” и “Србија никад није мала колико би требало да буде”

________________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Мило Ђукановић будућност своје државе види у нестанку Срба, казао је председник Србије Александар Вучић на телевизији Пинк, коментаришући сусрет председника Хрватске и Црне Горе у Загребу.

       Он је казао да су Ђукановић и Зоран Милановић из Загреба послали поруку “ми немамо друга посла него да се бавимо Србијом”

       “То што је Ђукановић рекао немам проблем, ја са свим могу да разговарам. Он будућност своје земље види у нестанку Срба, он би желео да гради своју земљу у којој Срби немају никаква политичка права, па онда удар на цркву, па онда да не могу да се изјасне. За попис су измислили трик којим би свима по националности рекли да су Црногорци, а посебан део да је етничка група. Зна се ко су код нас етничке групе, а ко националне мањине”, додао је Вучић.

       Он тврди да има само једну поруку:

       “Србија ће наставити да се бави својим напретком и растом, бити све успшенија, нећемо одговарати на шовинизам, ми ћемо пружати руку али нећемо мењати свој победнички пут”, рекао је Вучић.

       Предсједник Србије након тога је казао дага не занимају Ђукановић и Милановић.

       “Не занимају ме ни Милановић ни Ђукановић, али сам против политике која води ка нестанку српског народа”, истакао је он.

       Вучић је рекао да је жестока кампања из Загреба наставак онога “из времена Секуле Дрљевића”.

       „Ако погледате Ђукановићеве и хрватске медије, то је хистерија, ја сам крив за нешто што се догодило на Цетињу, а жестока кампања из Загреба је наставак онога из времена Секуле Дрљевића, да Црна Гора треба да буде под њиховом доминацијом. А онда имате и конференцију за медије, са темом “мрзимо Вучића” и “Србија никад није мала колико би требало да буде”, навео је Вучић.

       Он је исказао и став да Милановића и Ђукановића највише муче успеси Србије у области економије.

       „Највише их мучи наша економија, суштина је у томе, када не могу да вас унизе, и кад виде да је агресија на Србију врло тешка, онда су карте другачије. Ми ћемо наставити свој посао по питању одбране”, закључио је он.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари