Звезда ће морати без Ракочевића против Војводине

КАПИТЕН ЦРВЕНО-БЕЛИХ ПОВРЕДИО МИШИЋ И НЕИЗВЕСТАН ЈЕ ЗА СТАРТ ПЛЕЈ-ОФА

         Екипа Црвене звезде Телеком биће ослабљена у мечу последњег кола Суперлиге Србије, а можда и у првој полуфиналној плеј-оф утакмици.

         Игор Ракочевић је доживео малу руптуру мишића и прве прогнозе лекара кажу да ће морати да паузира пет дана.

         Дакле, повреда није теже природе, али и тако кратко одсуство капитена и једног од носилаца игре „пада“ у незгодном тренутку по тим Дејана Радоњића.

         Звезда ће без Ракочевића морати да победи Војводину у Новом Саду - како би задржала друго место и предност домаћег терена у полуфиналу доигравања - а онда је питање да ли ће и против Меге наступити комплетна, јер је први меч те серије на распореду већ у уторак (28. маја), тачно петог дана Ракочевићеве рехабилитације.

         Тренутак је, дакле, да одговорност преузму неки други играчи, укључујући Мајка Скота, који је због повреде леђа „прескочио“ меч против Металца, али би у идеалном случају могао да се врати на терен већ у суботу од 18 часова.

         Подсетимо да је Звезда у серији од седам победа у Суперлиги, односно да није поражена од финала АБА лиге са Партизаном мт:с, одиграног пре четири недеље.

         Црвено-бели уочи последњег кола имају скор 10-3 и слабији скор у међусобним сусретима са трећепласираном Мега Визуром (9-4), која гостује у Ужицу.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари