Ожеговић: Сви мечеви у плеј-офу су „на нож“

ОДМАХ ПОСЛЕ ДЕРБИЈА ЦРНО-БЕЛЕ ОЧЕКУЈЕ ПРВИ МЕЧ ПОЛУФИНАЛА

КУПА СРБИЈЕ ПРОТИВ ЧУКАРИЧКОГ

Огњен Ожеговић

  • После поделе бодова ће сви из горњег дела табеле гледати да уђу у прве четири екипе. Прво нас чека дерби, најбитнија утакмица у сезони - каже Огњен

        Голгетер Партизана Огњен Ожеговић изјавио је данас да ће свака од предстојећих седам утакмица у плеј-офу Суперлиге бити као финале, јер свака екипа жели у Европу.

        Партизан, који брани дуплу круну, први изазов у плеј-офу имаће следеће суботе у 157. вечитом дербију против Црвене звезде, клуба у којем је Ожеговић почео каријеру.

        - У плеј-офу ће се свака екипа борити за Европу. После поделе бодова сви из горњег дела ће гледати да уђу у прве четири екипе. Прво нам иде дерби, најбитнија утакмица сезоне, али и свака наредна биће „на нож“ и битна како бисмо покушали да одбранимо титулу - изјавио је Ожеговић Танјугу.

        Он прижељкује да фудбалери Партизана понове партију из прошлог дербија завршеног резултатом 1:1.

        - Желимо да у најмању руку одиграмо као прошли дерби, компактно и сви као један. Тада нам је измакла победа, па ћемо сад покушати да дођемо до ње. Шест победа заредом показују да нисмо аутсајдери - каже борбени нападач.

        Изразио је задовољство што је и против Борца наставио серију голова, што му је био пети на исто толико последњих утакмица.

        Одмах после дербија црно-беле очекује први меч полуфинала Купа Србије против Чукаричког, још једног тима чији је Ожеговић био члан.

        - Нисам прижељкивао Чукарички у полуфиналу јер је реч о доброј екипи. Гледао сам их против Спартака, али мислим да је боље да играмо са њима на две утакмице, јер у једној може свашта да се деси - поручио је Ожеговић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари