Партизан-Рудар и у реваншу 3:0

У ДРУГОМ КОЛУ ЗА ЛИГУ ЕВРОПА ЦРНО-БЕЛИ ЋЕ ИГРАТИ ПРОТИВ ЛИТВАНСКИОГ ТАРКАИЈА

         ФУДБАЛЕРИ Партизана пласирали су се у друго коло квалификација за Лигу Европа, пошто су и вечерас у Београду победили Рудар из Пљеваља са 3:0.

         Црно-бели су тако укупним резултатом 6:0 елиминисали црногорску екипу, која није била достојан противник шампиону Србије.

         Голове у вечерашњем тријумфу Партизана постигли су Данило Пантић у 11, Огњен Озеговић у 44. и Рикарда Гомеша у 83. минуту.

         Партизан ће у другом колу квалификација за Лигу Европа играти против литванског Тракаија који је елиминисао казахстански Иртиш из Павлодара са 1:0.

         Екипа Мирослава Ђукића је против Рудара у реваншу пружила врло добро издање, које је на крају крунисано лепим головима.

         Партизан је повео поготком Пантића у 11. минуту, који је реализовао акцију после корнера, а асистенцију је забележио Сејдуба Сума.

         Имао је Партизан иницијативу и после водећег гола, али све до 44. минута није успео да дуплира предност. Све недоумице око победника овог двомеча, ако их је уопште и било после првог меча, решио је Ожеговић у 44. минуту.

         Немања Г. Милетић је центрирао са левог бока, а у шеснаестерцу је пронашао Ожеговића који је лопту главом проследио у гол Рудара.

         Црно-бели су у другом делу меча поново имали потпуну иницијативу, а најбољу прилику имао је Саша Здјелар у 72. минуту, међутим, он лопту са свега пар метара није успео да проследи у мрежу Рудара након прекида који је извео Зоран Тошић.

         Коначан резултат на стадиону Партизана поставио је Гомеш у 83. минуту. Он је након соло акције преварио тројицу дефанзиваца Рудара и сјајним ударцем довео црно-беле до 3:0.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари