Илић: Неки се већ шале да Станивуковић долази на посао аутобусом – у оделу скупљем од аутобуса

„ОН ЗА СТО ДАНА НИЈЕ НИ ОБИШАО ОНО ШТО ЈЕ РАДОЈИЧИЋ НА ПОЧЕТКУ МАНДАТА ИЗГРАДИО“

* „Градоначелник осим демагогије, маркетинга који у протеклом периоду није радио буквално ништа, нити он има икакав план за Бањалуку. Он има план за себе, и ако Бањалука може да помогне његов план - биће битна“

* „Градоначелник Бањалуке и не крије да није за сарадњу, покушавајући да своје неуспехе адресира на председника СНСД Милорада Додика... Грађани немају ништа од његовог позирања, сликања, фејсбучења, лајкова. Грађани очекују да им градска власт реши проблеме, а ако Станивуковић то неће или не зна, скупштинска већина ће учинити све да се санирају штете услед избора оваквог градоначелника“

_________________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Скупштине града Бањалука Младен Илић изјавио је Срни да градоначелник Драшко Станивуковић за стотину дана свог мандата није успио да обиђе оно што је његов претходник Игор Радојичић првих дана свог мандата урадио и изградио.

       „Станивуковићев популизам, попут доласка на посао аутобусом, при том, како се шале Бањалучани, обучен у одело скупље од аутобуса, а онда и бициклом, дуго није виђен на простору Републике Српске. Сав тај маркетиншки циркус он назива процесима који нису 20 година виђени у Републици Српској. Народни посланик Милосава Јаковљевић је редовно ишла на посао бициклом, али од тога није правила циркус", истакао је Илић.

       Он је оценио да осим демагогије, маркетинга, који истине ради дуго није виђен и у регионалним оквирима, Станивуковић у протеклом периоду није радио буквално ништа, нити он има икакав план за Бањалуку.

       "Он има план за себе, и ако Бањалука може да помогне његов план биће битна. Ако не, ово ће бити године њене највеће стагнације у посљедњих 100 година", указао је Илић.

Младен Илић

       Он је нагласио да оптужбе на рачун скупштинске већине, за коју Станивуковић заборавља да је бирана такође од Бањалучана, баш као и он, део су тог марктиншког управљања највећим градом Републике Српске.

       "Градоначелник Бањалуке и не крије да није за сарадњу, покушавајући да своје неуспехе адресира на председника СНСД Милорада Додика, примењујући стари опозиоциони трик у којем је довољно да на мегдан изазовете Додика, и није битан резултат, битно је да сте се борили са њим, и то је већ успех. Неће бити проблем да му Додик помогне и на тај начин уколико ће Станивуковић обећати да ће након тога почети нешто и да ради", рекао је Илић.

       Он је нагласио да би Драшко Станивуковић зарад грађана Бањалуке, и оних који су гласали за њега и оних који нису, под хитно морао да почне да решава проблеме у граду иако је познато да он у животу прије овог посла није радио ништа конкретно.

       "Грађани Бањалуке немају ништа од његовог позирања, сликања, фејсбучења, лајкова. Грађани очекују да им градска власт ријеши проблеме, ако Станивуковић то неће или не зна, скупштинска већина ће учинити све да се санирају штете услед избора оваквог градоначелника. Немамо ништа против да на посао долази бициклом, пешке, како год, али га позивамо да нешто конкретно уради. Од рекламе ће живети само он. Бањалучани неће", поручио је Илић.

       Он је констатовао да га нико на крају неће питати за који магазин је позирао, већ ће питати зашто немају воду, дечији вртић, какво је грeјање, има ли сигуран мост. 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари