СНП Избор је наш: Дан побједе мора бити свет свима којима је до слободе

ТРАНСПАРЕНТ У БАЊАЛУЦИ ПОВОДОМ 9. МАЈА „СЛОБОДА ТРАЖИ ИСТИНУ“

* Деветог мајa 1945. године заиста се десила побједа над фашизмом, нацизмом и усташтвом. Друга је ствар што, већ више деценија, дио савезника потхрањује фашизам код оних, уз помоћ којих би да оствари свој најважнији циљ – да Русију и њена богатства стави под своју контролу

Стварање државног система на нашим просторима који је био против Бога и Цркве послије 1945. године није било добро, али то је нешто друго

_____________________________________________________

       СНП Избор је наш је 9. мај обиљежио и честитао Дан побједе свима онима којима је стало до слободе, тако што је на Трг Крајине у Бања Луци изнио велики транспарент.

       На њему су поруке: „Слобода тражи истину“ и „Хвала ослободиоцима од фашизма“.

       На транспаренту је и српска застава која ротацијом прелази у руску.

       Застава српско-руска, која одлази према Русији, налази се на штапу који излази из Српске Републике.

       Деветог мајa 1945. године заиста се десила побједа над фашизмом, нацизмом и усташтвом. Сваки покушај релативизације и ревизије тог догађаја и уопште Великог рата угрожава Истину о њима. Зато онај ко је слободан неће се довести у ситуацију да не зна истину.

       Друга је ствар што, већ више деценија, дио савезничке стране потхрањује фашизам код оних, уз помоћ којих би да оствари најважнији циљ – да Русију и њена богатства стави под своју контролу.

       А, онда и сви остали циљеви - попут разбијања суверенитета, идентитета и наметања лажних вриједности другим народима - биће лакше остварени.

       Српски и руски народ, уз све друге народе којима је стало до Слободе, имају снагу, ако буде потребно, да понове подвиг и свјетском друштву подаре нову Велику Побједу.    

       Порука неким српским десничарима.

       Не смијемо све бацити под ноге. Огроман број часних људи дао је своје животе у борби против фашизма.

       Фашизам је убио огроман број невиних.

       Стварање државног система на нашим просторима који је био против Бога и Цркве послије 1945. године није било добро, али то је нешто друго.

       Због тога не треба да омаловажимо и фалсификујемо Велику побједу против фашизма, који је нанио огроман бол, страдања и разарања човјечанству.

       (саопштење СНП Избор је наш)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари