Популарни водитељ Fox News Такер Карлсон позвао на смењивање Бајдена

ОЦЕНИО ДА ЈЕ ШЕФ ДРЖАВЕ ИЗ ЗДРАВСТВЕНИХ РАЗЛОГА ПОСТАО НЕУРАЧУНЉИВ

       * Позвао је да се бар неко сети 25. амандмана на Устав САД који омогућава смену председника државе са функције због неспособности да је обавља. Овим је фактички позвао на смењивање Бајдена из „здравствених разлога“. Јер, изговорио је: „Овако више не може!“

* Бајден 22. априла није био у стању да изговори презиме посланика Ерла Блуменауера, па је предложио да њега зову Џо Биден.Није било смешно!

* Бивши лекар Беле куће и републикански посланик Рони Џексон рекао је 6. априла да су се Бајденове когнитивне способности погоршале до те мере да постају „питање националне безбедности“

__________________________________________________________

       НАПУМПАВАЊЕ Украјине оружјем довело је до озбиљних проблема економији и одбрани Америке, а шеф државе Џо Бајден уопште не схвата колико је стање опасно - оценио политички коментатор и ТВ водитељ Fox News Такер Карлсон.

       Невео је да је Вашингтон послао Кијеву толико оружја да је сада сам Пентагон дошао у ситуацију да - у случају озбиљног сукоба –оружане наге САД не би имале довољно муниције.

        Бајден је 28. априла позвао Конгрес да издвоји додатних 33 милијарде долара за помоћ Украјини.

       Карлсон је указао да је тај износ много већи од суме коју је бивши амерички председник Доналд Трамп тражио за зид на граници са Мексиком.

       Карлсон, који је тренутно вероватно најпопуларнији тв-водитељ у САД, истовремено је нагласио да се економска ситуација  погоршава јер инфлација рекордна, а несташице хране и енергије прете рецесијом. Навео је да су потрошачке цене у Сједињеним Државама до краја марта порасле за 8,5%, што је највећа стопа инфлације од 1981. године.

       Према Карлсоновим речима, у таквој ситуацији је понашање америчког лидера „још страшније“.

       Одмах у наставку је подсетио како је Бајден, муцајући и церећи се, говорио о плановима за конфискацију имовине руских олигарха.

       Позвао је да се бар неко сети 25. амандмана на Устав САД који омогућава смену председника државе са функције због неспособности да је обавља.

       Овим је фактички позвао на смењивање Бајдена из „здравствених разлога“. Јер, изговорио је: „Овако више не може!“.

       „Рачунамо да ова особа (председник Сједињених Држава) има довољно ситних моторичких навика да не дозволи да сви помремо“, рекао је Карлсон.

       Оценио је да САД проживљавају тренутак максималне опасности, али се њихов државни врх понаша непромишљено, а сам Бајден - и неурачунљиво.

       „Овакво стање ствари – додао је Карлсон - изазива забринутост иако се сви уоколо плаше да о томе проговоре наглас, закључио је.

       Бајден 22. априла није био у стању да изговори презиме посланика Ерла Блуменауера, па је предложио да њега зову „Џо Биден“.

       Није било смешно!

       Бивши лекар Беле куће и републикански посланик Рони Џексон рекао је 6. априла да су се Бајденове когнитивне способности погоршале до те мере да постају „питање националне безбедности“.

       Бајден је, примера ради, мужа потпредседнице САД Камале Харис назвао „мужем Прве леди“.

       Одмах га је супруга (Џил Бајден) подсетила да је он муже „Прве леди“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари