Шести мај био дан пуног Месеца, 20. мај ће донети помрачење Сунца

НЕПОВОЉНИ АСТРОЛОШКИ И ЕЗОТЕРИЈСКИ АСПЕКТИ СРПСКИХ ИЗБОРА

  • Од сунца ће се видети само обод, познат езотерицима као „прстен ватре“. Ово није само спектакуларан призор за посматрање, ово је важно због изуетне звездане констелације са централном звездом Плејада, у сазвежђу Бика!
  • Ово је прва таква констелација после 25.900 година! Звездани систем Плејада је наш космички дом, из њега добијамо енергију која треба да нам помогне да се уздигнемо у духовном смислу, на нивоу целе планете, и приближимо нашим очевима из космоса
  • Али, не у овом случају. Сунце је симбол „владара“, врховности, а „сунце у помрачењу“ носи све најстрашније езотеријске аспекте. На дан помрачења Сунца рођени су Џингис кан, Хитлер, папа Војтила.
  • Догађаји који се одиграју на дан помрачења Сунца симболизују пропаст, разарање и смрт, као што је то био случај са 27. мартом 1941. године
  • Председнички избори 20. маја ће „победнику“ - ко год то био - значити Пирову победу и кратак век владања. Власт и функција ће потонути у мрак, биће то пропаст за носиоца функције, па и за народ коме ће бити владар

          СЕМ што су нам  повремено укључивали ХААРП пред саме изборе, и аспекти Месеца и Сунца су били лоши на дан 6. маја, а биће још гори 20. маја.

          Не бавим се астрологијом, али се бавим езотеријом и познате су ми разне „астролошке“ додирне тачке са езотеријским значењима која се могу ставити „у службу“ на одређеним нивоима људске свести, понашања и делања. Поделићу то с вама и надам се да ћете схватити бит овог текста: да постоје снаге у свету које ништа не препуштају случају, које примењују у тајности одређена знања док их у јавности извргавају подсмеху, како би се милиони необавештених такође смејали „празноверицама“, док их мајстори иза сцене воде на унапред изабрано место.

          Тако је 6. мај био дан пуног Месеца, а пун је био већ 5. маја увече. И не само то. Месец је био је у посебној фази која се дешава сваких 20 година. У фази такозваног супермесеца (израз први пут употребио астроном Ноли 1979.), што значи да је у том периоду у тачки најближој Земљи, око 26.000 километара ближе од просечне удаљености од Земље. Зато се посматрачима на Земљи Месец чини „већим,“ што и јесте јер је ближе, за 14 одсто и светлијим за 30 одсто него што је уобичајено за пун месец ове године.

          На езотеријском плану то значи да супермесец има појачано дејство на плимне таласе на Земљи, на сублунарни свет, на атмосферу, кору земље, океане и људе.

          Људи као микрокосмос, су рефлексија великог свемира, макрокосмоса, и као што Земља има атмосферу тако и човек има астрално тело, „своју атмосферу,“ на коју се рефлектују све космичке вибрације.

          Супермесец нам нуди прилику за прочишћење на духовном плану. Као што ће се прочистити ваздух, тако ће се прочистити наше мисли. Као што се чисти вода на Земљи, тако у нама треба да се прочисте наше емоције. Кад се чисти земља, тада се чисти наше физичко тело, а када се прочишћава елеменат ватре - тада треба да превладамо препреке како бисмо живели наш живот са страшћу.

          Шта се десило у Србији 6. маја у току деловања супермесеца?

          Одржани су избори који у себи садрже све негативне елементе који су у тоталној супротности са наведеним исцељујућим енергијама супермесеца. Све што је негативно, покварено, преварантско, избило је на површину са циљем да се духовно не прочистимо већ још више загадимо, закрвимо до краја. „Неко“ не дозвољава да се Србија и њен народ (јер Месец представља „народ“) извуку из духовног ћорсокака и крену ка сопственом прочишћењу.

          Притом је Месец у лошем аспекту (у Шкорпији) што подразумева и „отров, обману, превару,“ па би се могло рећи да је „народ обманут“ овом приликом уместо да се духовно тргнуо и кренуо напред.

          Још гора „астролошка ситуација“ је 20. мај, дан другог круга председничких избора. Тог дана је ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА.

          Од сунца ће се видети само обод, познат езотерицима као „прстен ватре.“ Ово није само спектакуларан призор за посматрање, ово је важно због изуетне звездане констелације са централном звездом Плејада, у сазвежђу Бика!

          Ово је прва таква констелација после 25 900 година! Звездани систем Плејада је наш космички дом, из њега добијамо енергију која треба да нам помогне да се уздигнемо у духовном смислу, на нивоу целе планете, и приближимо нашим очевима из космоса.

          Не у овом случају. Сунце је симбол „владара“, врховности, а „сунце у помрачењу“ носи све најстрашније езотеријске аспекте. На дан помрачења Сунца рођени су Џингис кан, Хитлер, папа Војтила.

          Догађаји који се одиграју на дан помрачења Сунца симболизују пропаст, разарање и смрт, као што је то био случај са 27. мартом 1941. године.

          Председнички избори 20. маја ће „победнику“ -ко год то био - значити Пирову победу и кратак век владања. Власт и функција ће потонути у мрак, биће то пропаст и за носиоца функције, па и за народ коме ће бити владар.

          Људска заслепљеност је толико моћна да никаква упозорења и савет не могу зауставити (судбински) ход у пропаст.

          Тужно је што „титовчићи“ и „новокомунисти“, који чине нашу политичку стварност и данс, 30 година од Титове смрти (квазидемократско „И после Тита Тито“), вуку ову земљу у бездан.

          Шта више рећи, него се окренути и отићи.

          Милан Видојевић

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари