„Референдум“ за Фиатов знак на улазу у Крагујевац

ФИНАНСИРАЋЕ ФАС, А СВЕ ТРЕБА ДА БУДЕ ГОТОВО ДО ПОЧЕТКА СЕРИЈСКЕ ПРОИЗВОДЊЕ НОВОГ МОДЕЛА

  • Нешто даље, на другој раскрсници са кружним током саобраћаја, на улазу у Крагујевац из правца Коридора 10, у лето 2010. године, подигнут је Ђурђевдански крста висине 18 метара и распона 11 метара

        КРАГУЈЕВАЦ, (ФоНет) - На уласку у Крагујевац из правца Коридора 10 биће постављен знак компаније Фиат аутомобили Србија (ФАС), који ће симболизовати вишедеценијске везе италијанског аутомобилског гиганта и Крагујевца.

        Члан Градског већа за инвестиције и развој Небојша Васиљевић, рекао је да ће Фиатов знак бити подигнут на раскрсници са кружним током саобраћаја код Метроа.

        Он је рекао да је компанија ФАС представила три идејна решења и дала предлог за уређење кружног тока код Метроа.

        Наш предлог, који је ФАС прихватио, је да упознамо грађане са тим идејним решењем и организујемо гласање наших суграђана, који ће изабрати једно од три понуђена идејна решења, рекао је Васиљевић.

        Према његовим наводима, израду идејног решења и постављање Фиатовог симобила на улазу у Крагујевац, финансираће ФАС, а посао ће бити завршен до почетка серијске производње новог Фиатовог модела у Крагујевцу, која је најављена за средину ове године.

        Нешто даље, на другој раскрсници са кружним током саобраћаја, на улазу у Крагујевац из правца Коридора 10, у лето 2010. године, подигнут је Ђурђевдански крста висине 18 метара и распона 11 метара. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари