Зачин Ц ушао у сазвежђе Нестлеових робних марки

ШВАЈЦАРСКИ ГИГАНТ ПРЕУЗЕО ПОСЛОВАЊЕ ЦЕНТРОПРОИЗВОДА

  • Свакако, циљ нам је да одржимо добру репутацију коју је Центропроизвод градио годинама. План је да сурчинска фабрика настави са производњом свих робних марки које уживају велико поверење потрошача, али ће се размотрити и могућности да се у фабрици производе неки од Нестлe-ових производа који се тренутно увозе, изјавио председник управног одбора Нестлe Адриатик Марко Таваља

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Компанија Нестлe саопштила је да је званично закључила преузимање пословања Центропроизвода.

        Преузимање обухвата Центропроизводов асортиман за кулинарство, кондиторске производе и напитке.

        Овим преузимањем, Нестле додаје глобалним робним маркама као што су Нескафе, Томи, Маги, Несквик, Киткат и Нестлесладоледи и чувену робну марку Зачин Ц, као иостале робне марке из Центропроизводовог асортимана, наводи се у саопштењу.

        Председник управног одбора Нестлe Адриатик Марко Таваља изјаво је да преузимањем дела пословања Центропроизвода Нестлe додатно ојачава своју битну регионалну позицију.

        „Свакако, циљ нам је да одржимо добру репутацију коју је Центропроизвод градио годинама. План је да сурчинска фабрика настави са производњом свих робних марки које уживају велико поверење потрошача, али ће се размотрити и могућности да се у фабрици производе неки од Нестлe-ових производа који се тренутно увозе“, рекао је он.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари