Јеремић: Цела права српска опозиција је у бојкоту – нису нам потребни они који се колебају

АЛЕКСИЋ: У БОЈКОТУ НЕМА МЕСТА ЗА ОНЕ КОЈИ СУ ЗА КАЛКУЛАЦИЈЕ И ШИБИЦАРЕЊЕ

         ПРЕДСЕДНИК Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да у борби за промену система не може бити компромиса и да бојкот "лажних избора" мора бити тоталан и без изузетка, јер се "против режима не може борити договорима" и прављењем "фантомских група грађана" које, како тврди, служе само да би се добиле привилегије и још неко одборничко место.

        "Не можете истовремено пристајати да паразитирате на систему и имати аспирације да га промените. Драго ми је да је цела права српска опозиција у бојкоту. Они који се још премишљају, они нам ни не требају, а ко иде на лажне изборе са Вучићем 26. априла, желимо му сву срећу", рекао је Јеремић у Крагујевцу код штанда Народне странке.

        Јеремић је позвао грађане да "бојкотују систем" и "изборну фарсу" - изборе најављене за 26. април.

        "Бојкот то је наша порука. Бојкот поимања политике и бављења јавним послом због личне користи. Све док буде тако, неће бити излечења. Бојкот значи жртву, јер бављење јавним послом у нормалној држави значи жртвовање зарад вишег интереса и интереса народа", рекао је Јеремић.

        Потпредседник Народне странке и посланик у Скупштини Србије Мирослав Алексић рекао је да је бојкот почетак кампање за слободне изборе.

        "У бојкоту нема места за оне који су спремни да зарад калкулација и 'шибицарења' продају велику идеју. Нема компромиса ако желимо да се изборимо за будућност наше деце. Не желим да Александар Вучић брине о будућности наше деце, што је слоган СНС-а. Они ће бринути о њиховој деци, али то значи да наша деца одлазе из Србије и лече се СМС порукама. На то не смемо пристати. Само је бојкот победа за Србију", казао је Алексић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари