Mедведев: Шолц је народ Украјине осудио на истребљење - нека клекне и покаје се

ПОРУЧИО МУ И ДА ТРЕБА ДА СЕ ПОКАЈЕ И ПРЕД НЕМЦИМА ВИШЕ НЕГО ОСРЕДЊЕ ВЛАДА

* Немачки канцелар на друштвеним мрежама објавио видео-поруку у којој захтева да руски председник Владимир Путин „призна да Украјина неће пасти на колена“. Навео је притом: „Украјина је јака и неће бити бачена на колена, нити приморана да се преда. Путин то мора да призна

* Медведев је оштро искритиковао и Међународну федерацију за људска права, коју финансира Фондација за отворено друштво милијардера Џорџа Сороша (у Русији је проглашена за непожељну), која је од Међународног кривичног суда затражила издавање налога за његово хапшење

_____________________________________________________________________

          НЕМАЧКИ канцелар Олаф Шолц дужан је да клекне и покаје се“, оценио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев. Зато што је народ Украјине осудио на истребљење“.

          Додатно је објаснио:

          „Требало би да клекне и покаје се и за лагање о неизбежној украјинској победи. А било би лепо да се Шолц покаје и што је занемарио обавезу да обезбеди добробит немачког народа. Плус: за оживљавање нацизма у форми бандеризма“.

          Медведев је уверен да Шолц Немцима дугује покајање и за „неописиву осредњост управљања земљом”.

          Претходно је немачки канцелар Олаф Шолц на друштвеним мрежама објавио видео-поруку у којој захтева да руски председник Владимир Путин „призна да Украјина неће пасти на колена“.

          Навео је притом: „Украјина је јака и неће бити бачена на колена, нити приморана да се преда. Путин то мора да призна. Само је праведан мир могућ за Украјину“.

          Медведев је, иначе, оштро искритиковао и Међународну федерацију за људска права, коју финансира Фондација за отворено друштво милијардера Џорџа Сороша (у Русији је проглашена за непожељну), која је затражила од Међународног кривичног суда издавање налога за његово хапшење.

          Оценио је да је та структура саучесник терориста.

          Међународна федерација за људска права обратила се и министарствима спољних послова низа западних земаља затражила од Тужилаштва Међународног кривичног суда да изда налог за хапшење Медведева.

          А он им је тим поводом поручио: „Какво је задовољство примити признање ефикасности наших заједничких напора против неонацистичког режима у Кијеву! Дошло је од поганих организација одвратног маторог Сороша. Такве невладине организације и њихови власници су сарадници терориста, који су јуче убили више од 20 наших цивила“.

           Напоменуо је да га и то мотивише да настави да ради против „погане нацистичке клике“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари