Горбачова ће још генерацијама проклињати и Руси и Срби

КАД РУСИ ПОЗИВАЈУ НА УБИЈАЊЕ РУСА - ТО ЈЕ НЕКА КОСМИЧКА ГРЕШКА И ЂАВОЛШТИНА

Горби“ и Рони

  • Горби је одоздо са обожавањем гледао Тачерку и Регана. Тај мали човек је постао лидер моћне совјетске империје. Он је малограђанин и сеоски тупан од којег су направили будалу
  • Пред нашим очима се појављују и јачају нови издајници Отаџбине. Чак улазе у фазу екстазе од своје издаје. Син бише сенаторке Пономарјове - златни дечко Илија Пономарјов - догурао је дотле да је украјинском ТВ каналу News One рекао да су украјински „војници током Руског пролећа на Криму требали да убијају руске војнике“
Пише: Едуард ЛИМОНОВ
 

        ЕВО га - 85-ти рођендан Михаил Горбачова. Бившег генсека КПСС, бившег првог председника СССР који је, поред осталог, починио ове злочине против државе:

        - Уједињење Немачке које је довело до комадања Југославије и крвавих ратова на њеној територији које је испровоцирала управо уједињена Немачка. Срби га због овога мрзе. На његовом рачуну су стотине хиљада убијених у Југославији.

        - Фактичко уништење Варшавског уговора. Уз истовремено јачање NATO. Губитак земаља које су биле савезници СССР, народних република Источног блока - Мађарске, Румуније, Бугарске, Источне Немачке, Пољске и Чехословачке.

        Овај мали човек је постао лидер моћне совјетске империје, малограђанин (његова суштина је улицкана шубара од визона у облику купе). Он је сеоски тупан од којег су направили будалу - Горби је одоздо са обожавањем гледао Тачерку и Регана.

        Њега ће проклињати генерације Руса и Срба.

*  *  *  *  *

        Пред нашим очима се појављују и јачају нови издајници Отаџбине. И чак улазе у фазу екстазе од своје издаје. Упадају у својеврсни транс, егзалтацију од издаје.

        Ево докле је догурао син бише сенаторке Пономарјове - златни дечко Илија Пономарјов.

        У програму украјинског ТВ канала News One рекао је Украјини да су њени „војници током Руског пролећа на Криму требали да убијају руске војнике“.

        Рекло би се: нечувени случај нечовештва и издаје, али не. То је већ било.

        Био је један анархиста Михаил Бакуњин. Довезли су га из Европе (где је у неколико земаља био осуђен на смртну казну) директно у Петропавловску тврђаву, после је, након што је осуђен у Русији на доживотну робију, служио казну у Шлисербуршкој тврђави, па послат у Сибир до краја живота, одакле је побегао.

        Докопао се Лондона, где је успешно загорчавао политички живот Маркса и Енгелса. Умро је природном смрћу.

        Бакуњин је био полонофил, стао је на страну пољског устанка против Руса, сам није ратовао, али је подстрекавао, за шта је и добио доживотну робију.

        Пономарјов је већ заслужио бар ћорак. И то би било праведно. Јер, да човек с руским презименом позива на убијање руских војника, и да му за то ништа не буде, то је грешка у космосу, у светској правди.

        Ђаволштина. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари