А шта ако Албанци покушавају да Србима подметну убиство полицајца Еулекса?

УПОЗОРЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА СНВ К. МИТРОВИЦЕ НЕБОЈШЕ ЈОВИЋА ПОВОДОМ ЗЛОЧИНА КОД ЗВЕЧАНА

         ЗЛОЧИН код Звечана осудио је и председник СНВ Косовске Митровице Небојша Јовић.

         У његовом писаном саопштењу се наводи:

         „Осуђујем, као и сваки нормалан и добронамеран Србин на Космету, убиство полицајца Еулекса и инсистирам да се што пре пронађе починилац овог злодела!

         Сасвим је небитно које је националности убица, али због специфичности и тренутка који владају на северу, а понајвише због муњевите реакције Приштине која је окривила Србе који су то наводно учинили незадовољни ослобађајућом пресудом Љимају,  преко је потребно утврдити и објавити идентитет починиоца!

         Интересантно је да је Приштина реаговала слично као и неке западне земље које су оптужиле Сирију за напад хемијским оружјем, пре него што се он уопште догодио, па се питам да ли то Приштина хоће да „преусмеравањем“ истраге можда нешто сакрије?!

         Подсетио бих само Приштину да је 2000-е управо на том месту погинуо Албанац који је постављао више десетина килограма експлозива који је хтео да активира када аутобус пун Срба прође испод надвожњака, али је услед нестручног руковања сам себе детонирао!

         Подсетио бих и на случај када је убијен УН полицајац на северу пред заседање Генералне Скупштине УН и када је у два маха Србин ухапшен, па касније као невин пуштен на слободу.

         Међутим, ми нећемо лицитирати које је националности починилац овог злодела, и уколико се испостави да је Србин јасно ће се сав српски народ оградити од овог злочина, а покаже ли се да је Албанац - биће јасно да је то био само неуспео покушај да се за ово убиство окриве Срби.”

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари