Несторовић: Нећемо ни са ким ићи у коалицију, можемо да видимо ко ће нас подржати

ПРЕДСЕДНИК „МИ - СНАГА НАРОДА“ ОБЈАВИО ДА ЈЕ ТАЈ ПОКРЕТ У БЕОГРАДУ ОСВОЈИО 9-10 ОДСТО ГЛАСОВА

* Навео је да су будући циљеви покрета да ''до 2026 постане једна од најјачих политичких снага у Србији и да тада преузме власт''

____________________________________________________________-

            ПРЕДСЕДНИК покрета "Ми - снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је вечерас да је излазност на данашњим локалним изборима била ниска, оцењујући да велики део грађана ''више није заинтересован'' за изборе.

            - Према подацима којима располажемо, које су нам пренели контролори са бирачких места, у Београду смо освојили између девет и десет одсто, што је отприлике 10 до 15 одборника - рекао је Несторовић, и додао да ће покрет сачекати резултате, како би на основу односа снага рамотрили даљу ситуацију.

            Он је навео да је циљ покрета остао исти, односно да се пређе изнад цензуса.

            - Циљ нам је био да пређемо изнад цензуса, да имамо непрекидан раст који се огледа у више одборника, и развој покрета, што је и остварено - рекао је Несторовић.

            Захвалио се онима који су гласали за покрет.

            - Резултат који смо остварили је фантастичан, у следећем периоду покушаћемо да оправдамо поверење грађана и још мало порастемо - рекао је Несторовић и навео да ће кандидат покрета Борислав Антонијевић постати окосница тима.

            Навео је да су будући циљеви покрета да ''до 2026 постане једна од најјачих политичких снага у Србији и да тада преузме власт''.

            - Нећемо ни са ким ићи у коалицију, остајемо при ставу из децембра прошле године. Можемо да видимо ко ће нас подржати, и да тако формирамо мањинску власт - рекао је Несторовић, додајући да ће покрет ''Ми снага народа'' увек изаћи на изборе, ''јер тако треба''.

            Оценио је да је дио опозиције који је бојкотовао изборе издао своје бираче бојкотом.

            (Танјуг)


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари