Вучић жели да Србима усади „амерички ген“, Коркер хвали његове „визије“

СРЕО СЕ СА ПРЕДСЕДНИКОМ СПОЉНОПОЛИТИЧКОГ КОМИТЕТА СЕНАТА САД

Роберт Коркер и Александар Вучић

 • „Разговарали смо и о нечему што је највећи недостатак Србије, а то је недостатак предузетничког духа и ту очекујемо помоћ. Не треба нам новац, него америчко знање, односно како да Србе променимо, како да имамо тај ген који они имају као најпредузимљивија нација на свету“, рекао је Вучић
 • ОВО ЈЕ ВУЧИЋ: Бобу Коркеру рекао да се 17. фебруара очекују велике демонстрације у Приштини, можда и највеће икада организоване, али да се нада да ће бити очувана пуна стабилност и да ће сви постигнути договори у Бриселу бити испуњени, те поручио да је Београд спреман да испуни све своје обавезе
 • И ОВО: „Не радујем се проблемима које има Приштина, јер то је, између осталог, један од разлога зашто немамо ЗСО и зашто Срби на КиМ нису задовољни“

        ПРЕДСЕДНИК Владе Србије Александар Вучић замолио је данас сенатора Боба Коркера да својим ауторитетом и угледом помогне Србији да привуче још више америчких инвеститора и поправи пословни амбијент, а Коркер је узвратио да ће пренети ту поруку пословним људима у САД и да подржава визију премијера.

        „Важно је да урадимо све што можемо, јер тамо где дођу велике америчке компаније стабилније је и извесније да се послује и онда долазе и друге велике компаније из света“, поручио је Вучић након састанка са Коркером, који је председавајући Спољнополитичког комитета америчког Сената.

        „Србија је прелепа земља и подржаћу визију премијера Србије Александра Вучића да она буде успешна, и постараћу се да што више америчких бизнисмена овде започне свој посао“, рекао је Коркер.

        Он је истакао да цени жељу грађана Србије да у својој земљи подижу породицу, да имају добро плаћен посао.

        „Знам да ваш премијер то разуме, да схвата изазове који су пред њим, и да се стара да се то и оствари“, рекао је Коркер и додао да премијер схвата да пут ка Европској унији и економски напредак воде ка бољем животном стандарду у Србији.

        Коркер је додао да је, када је разговарао са премијером Србије о визији развоја наше земље, рекао да то потпуно подржава.

        „Почео сам као пословни човек са малим износом новца, а изградио сам компанију, почео да запошљавам више људи и да видим како њихов живот напредује. Овде сам да подржим његову (Вучићеву) визију како види земљу, да му кажем да ћу радити све што могу да се постарам да амерички бизнисмени овде послују“, рекао је Коркер.

        Он је поручио да ће Србија имати пријатељство Сједињених Америчких Држава и да се нада да ће овај регион бити стабилан.

        Вучић је истакао да је стабилност извеснија и раст БДП већи тамо где су присутне велике америчке компаније, а за њима, додао је, долазе јапанске, корејске и друге.

        „Разговарали смо и о нечему што је највећи недостатак Србије“, истакао је Вучић, „а то је недостатак предузетничког духа и ту очекујемо помоћ“.

        „Не треба нам новац, него америчко знање, односно како да Србе променимо, како да имамо тај ген који они имају као најпредузимљивија нација на свету“, рекао је Вучић.

        Вучић и Коркер разговарали су и о билатералним односима, путу Србије, стабилности у региону и ту је, како је рекао премијер, за нас важна подршка САД на европском путу, али и подршка миру и стабилности у региону.

        Ту је, како је рекао, кључни услов економски напредак целог региона, а што се Србије тиче, додао је, ми немамо страх од економских реформи, јер најтежи део смо прошли, а грађани су у томе показали да су хероји.

        „Уредили смо наше финансије, грађани ће сваке године мало, по мало, да живе боље, а то је важно, напустили смо рецесију и Србија је већ на путу динамичног развоја“, навео је премијер.

        Стратешки циљ Србије је чланство у ЕУ, али ми желимо да задржимо и добре односе са Русијом и Кином, и о томе је било речи приликом сусрета, рекао је Вучић, захваливши сенатору Коркеру на посети, разговору и саветима.

        Вучић је захвалио Коркеру и на залагању за очување стабилности на Балкану, која је најважнија за економски опоравак и бољи живот грађана, и изразио забринутост за ситуацију у Приштини, која, поред осталог, кочи примену бриселских споразума.

        Коркеру је рекао да се 17. фебруара очекују велике демонстрације у Приштини, можда и највеће икада организоване, али да се нада да ће бити очувана пуна стабилност и да ће сви постигнути договори у Бриселу бити испуњени, те поручио да је Београд спреман да испуни све своје обавезе.

        Премијер је, упитан да ли је са америчким сенатором разговарао о нестабилној ситуацији у Приштини и бриселском дијалогу, рекао да никад не користи прилику да говори лоше о онима са којима има разговор и дијалог, јер то Србији не доноси поене.

        „Не радујем се проблемима које има Приштина, јер то је, између осталог, један од разлога зашто немамо ЗСО и зашто Срби на КиМ нису задовољни“, рекао је Вучић.

        Вучић је истакао да нико на Балкану не може да остане у сукобима, јер је много проблема тек пред нама.

        „Неће ове године бити лако да се прође кроз годишњицу оснивања НДХ и јасеновачког логора, неће бити лако да се очува стабилност у БиХ ни на другим местима, али ми морамо да је очувамо јер је услов нашег економског напретка“, рекао је Вучић.

        Он је рекао да зато Србија неретко прећути различите провокације и „бодље“, јер је то боље за Србију и регион.

        „Не говорим лоше о нашим пријатељима, комшијама, земљацима, неземљацима, зато што кад то радите онда не можете у будућности кредибилно да разговарате са њима и постигнете стабилност коју желите“, рекао је Вучић.

        Танјуг

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Мирослав Ђукић's picture
Мирослав Ђукић (није потврђен) 15:10 12.02.2016.

 • +2
Voting is closed.

А како се то "пресађује ген", нека ми објасне? Је ли иде интравеносно, или од доле, на начин како то радимо са стицањем потомства, које носи наше гене? Да знамо шта ће да нам раде ова два стручњака! Ако сам до данас сумњао да је АВ будала, од данас у то више ни мало не сумњам! Нисам Србин из Србије, неће он мени "директно усађивати гене" збуњеном, али ми је, свеједно, жао и посрамљен сам!

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:54 12.02.2016.

 • +11
Voting is closed.

Западне дипломатско-обавештајне службе одавно су препознале уАЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ велики и здајнички потенцијал и профил тешког социопате, човека који може да у моменту пљуне на све оно што је до јуче за њега било светиња, спремног да уздигне све оно против чега је био. Схвативши да је реч о неморалном, бескарактерном и шизоидном човеку, Запад га је прихватио као „прелазно решење“, као малог, прљавог диктатора, чија је политичка прошлост ружна а будућност још црња. Све до недавно, показао се као врло корисна инвестиција кад је у питању растурање Србије. У туђе име је признао постојање лажне албанске државе на Косову и Метохији, преваром је увео и косовско-метохијске Србе у албанске институције. Преварама, застрашивањем и подмићивањем, створио је медијско једноумље, какво није било ни у време једнопартијске државе. Преварама и претњама, уништио је највеће привредне потенцијале у Србији, а све за рачун западних компанија којима је одредио и повелике субвенције под изговором „привлачења инвестиција“. Масовну пљачку грађана прогласио је „економским реформама“, ликвидацију српске привреде назвао је „историјским заокретом ка савременој и ефикасној економији“, лажне инвестиције прогласио је „улагањима од историјске важности“, терор његових страначких батинаша који траје по градовима и у унутрашњости Србије, прогласио је „изразом народне воље“, а уместо борбе против пада наталитета и изумирања српског народа, понудио је насељавање имиграната из исламских земаља у празне куће по српским селима. Остао је сам и спреман на све, само да преживи на власти.

У Р О Ш's picture
У Р О Ш (није потврђен) 16:25 13.02.2016.

 • +1
Voting is closed.

НАТО у Србији добио дипломатски имунитет,ЕВО НА ШТА СЕ СРБИЈА ОБАВЕЗАЛА СКУПШТИНА СРБИЈЕ РАТИФИКОВАЛА ЈЕ ЈУЧЕ СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА НАТО који предвиђа слободу кретања и имунитет свим припадницима НАТО. Споразум Србије и НАТО о сарадњи у области логистичке подршке предвиђа слободу кретања и дипломатски имунитет свим припадницима НАТО у нашој земљи, као и привилегије које следују дипломатама по Бечкој конвенцији. Такође им омогућава да с нашом војском размењују поверљиве информације и опрему. Пропис широко отвара врата за још чвршћу сарадњу Србије и НАТО, односно Алијансине Организације за подршку и набавку (НСПО) и Агенције за подршку и набавку (НСПА). Припадници ових тела НАТО и њихова возила имаће, како се наводи, “право неопходног слободног пролаза и приступа кроз читаву Србију” . Наглашено је и да се особљу НАТО на њихов захтев мора одобрити приступ свим државним и приватним објектима у којима се ради, укључујући и оне у којима се обављају испитивања и пробе. Целокупно особље уживаће дипломатски имунитет и биће ослобођено плаћања пореза, царина, ПДВ, моћи ће да увози опрему и уговара набавку робе, услуга и грађевинске радове – без икаквих оптерећења. Тачније, неће имати никакве намете. Србија се још у марту прошле године Индивидуалним партнерским акционим планом (ИПАП) обавезала да омогући НАТО војницима слободан транзит кроз Србију, да користе нашу војну инфраструктуру и буду заштићени посебним статусом док бораве на нашој територији. ИПАП, између осталог, подразумева потписивање СОФА споразума којим се регулише прелазак границе и ниво имунитета за припаднике Алијансе док пролазе кроз Србију или бораве у њој, као и приступ војним објектима. Србија се такође обавезала и да регионални центар за обуку “Југ”, код Бујановца, буде отворен за све земље чланице НАТО, да постепено усклађује своје прописе у области одбране са ЕУ, уништава вишкове наоружања. ЈУЧЕ ЈЕ ВУЧИЋ ПОТПИСО КАПИТУЛАЦИЈУ А 1999 године СМО ИШЛИ НА РЕФЕРЕНДУМ И ОДЛУЧИЈО ЈЕ НАРОД ДА НЕ ПРИХВАТАМО НАТО ТРУПЕ НА СРПСКОЈ ЗЕМЉИ И ЗАТО СМО БОМБАРДОВАНИ У ЧИЈЕ ИМЕ И КОЈЕ ДОЗВОЛИО ОВИМ И ЗДАЈНИЦИМА ДА ПОТПИШУ КАПИТУЛАЦИЈУ И ПРЕДАЈУ НАТО СНАГАМА ЦЕЛУ СРБИЈУ.

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:56 12.02.2016.

 • +12
Voting is closed.

Predsednik Vlade Srbije je u velikim zdravstvenim problemima. Živci mu ozbiljno popuštaju, svojim ludačkim, bolesnim i - I Z D A J N I C K I M - potezima. Treba ga smestiti u odgovarajuću ustanovu zatvorenog tipa, sa celodnevnim nadzorom i belom košuljom, koja se kopča na leđa. Hrišćanski je pomoći bolesnom čoveku.

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:59 12.02.2016.

 • +9
Voting is closed.

Vucic je opljačkao i izreketirao penzionere, lekare, medicinske sestre, prosvetare, i udomio svu SNS stranačku bulumentu po svim državnim, opštinskim i javnim komunalnim preduzećima, nasilje, reket, nestručnost i nekompetentnost njegove SNS družine postali su nepodnošljivi.

Бајић Живко's picture
Бајић Живко (није потврђен) 17:26 12.02.2016.

 • +6
Voting is closed.

Мирослав Ђукић Не плаши се неће се нико играти ГОСПОДА и чоповати или ти гене мењати СРБИМА . Боје се они и

ГОСПОДА и СРБА

Бајић Живко

Бранко's picture
Бранко 15:12 12.02.2016.

 • +18
Voting is closed.

Он је обичан болесник!
Е сад, није страшно што је он болестан него што се његова болест раширила и што је много болесника који су му дали глас!
Какав народ, таква и власт!

Рале's picture
Рале (није потврђен) 19:39 12.02.2016.

 • +5
Voting is closed.

Да влада искрено жели да се Српска привреда и производња развија не би дозволио разним финансијским мафијашима да посредују и отимају од произвођача сву зараду. Они који стварно нешто раде и производе уместо да зараде и даље инвестирају у производњу и развој једва преживљавају од мрва које им финансијски паразити оставе тек толико да не пропадну сасвим.

Igor Rus's picture
Igor Rus (није потврђен) 15:53 12.02.2016.

 • +13
Voting is closed.

Odvratan picousti majmun.Fuj...Fuj...

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 16:01 12.02.2016.

 • +14
Voting is closed.

Hajde što je bolestan, nego što je bolest progresivna.

Мда's picture
Мда (није потврђен) 16:11 12.02.2016.

 • +5
Voting is closed.

Има шансе да после јесењих америчких избора и неизбежне промене власти дође неко ко ће да схвати да је лоше и по саму Америку да у земљама као што је Србија намеће шизофреничаре и мафијаше на власт. Лоше јер може да се заврши тоталним хаосом који не би ни њима одговарао.

Dr. Freud's picture
Dr. Freud (није потврђен) 16:18 12.02.2016.

 • +11
Voting is closed.

Vucicev gen je mutirao u gen Monice Lewinski, a mozda mu ga je neko od njegovih americkih prijatelja i usadio.

miško's picture
miško (није потврђен) 16:25 12.02.2016.

 • +6
Voting is closed.

Da, postoji naivno i glupo verovanje u jednom delu elite i jednom delu (i to ne malom delu) naroda da su amerikanci dobri tatica preko okeana, koji jedva čeka da pomogne zabludeloj i nesrećnoj srbiji da konačno postane lepa i napredna i bogata itd. Medjutim način kako je TATICA krenuo da nam pomaže , sa milosrdnim bomardovanjima, hapšenjima po celoj zemlji , sudjenjem nedužnim ljudima samo zato što su profesionalno obavljali svoje dužnosti, zatvaranjem političara u hagu da im ne smetaju u uvodjenju blagoslovene demokratije i SVE ostale akcije koje polako probijaju površinu i nalaze put u mozgove zatupljene javnosti su pokazale i DOKAZALE koliko su ovi domaći VERNICI DEMOKRATIJE u stvari naivne budale koje se koriste kao korisni dronovi u otimanju naše države u komadanju naše tereitorije i besprimernom pljačkanju CELOG naroda od strane "dobrotvora" sa zapada. 15. god. je prošlo od "istorijske pobede demokratije i vladavinae prava" u ovoj zemlji 15. god. je prošlo od stramnog 5. oktobra i šta imamo kao rezultat. Većina stanovništva nikad BEDNIJI nisu bili čak i pod miloševićem ( koji sigurno nije bio božić bata ovog naroda) je tih 50% stanovništva u sankcijama živelo boljim i produktivnijim životom nego SADA. U zemlji je totalno bezakonje( nikad više krvavih uličnih obračuna i nikad mafija nije bila jača nego sada, zemunci su P. dim u odnosu na ove koji sede u najluxuznijim kancelarijama "VELIKIH firmi" koje NIŠTA ne rade nego samo preusmeravaju novac isisan iz džepova gradjana(jedan deo ide za vojnike na asfaltu a ostatak se sliva u zapadne banke na račune PRIVATNIH okupatora ove zemlje), JAVNOST je UBIJENA, transparentnost ne postoji a izbori su se pretvorili u DOGOVORNE podele vlasti izmedju različitih klanova koji imaju različite gazde u stranim zemljama. S obzirom na učinak TATICE preko okeana nije ni čudo da se sve veći broj ljudi budi iz američkog sna, I TO JE PREDUSLOV DA SE OVDE NEŠTO KONAČNO I EFIKASNO PROMENI U NAŠU KORIST, U KORIST NAS GRADJANA OVE DRŽAVE.Zato sam ubedjen da je taj nedoisanjani san srbije na kraju i da sad dolazi VEOMA bolno budjenje žrtve koja je žrtva samo zato što SPAVA. Strani hohštapleri su silovala ovu zemlju dovoljno dugo , uskoro će imati posla sa sasvim drugom vrstom srba, onom vrstom KOJA IH OZBILJNO PLAŠI i ja im savetujem da se na vreme pokupe odavde i da ne gnjave, uzeli su što su uzeli, pedala sad jer postaće to previše skup sport i to za njih LIČNO I POJEDINAČNO, pošto sam sigurana da će mnogi srbi ovo da prime KAO LIČNU UVREDU, ovu laž i prevaru od strane dela američke države i vlade. Mislim da mi nećemo juriti ništa protiv američke vlade ,ali znam da će pojedinci iz te ekipe da BUDU TRAŽENI i to dokle god ih ne uhvatimo i ne dovedemo da im se ovde sudi.To je put da nemamo neprijatelja u americi, i da rešimo pitanje MAFIJE sa zapada i domaćih jataka.Oni ovo rade kao pojedinci u privatnom poduhvatu i pljačkaće dokle god im se ne usprotivimo jasno i otvoreno. Ukrajina je dobar primer tako instaliranih "vlada nezavisnih država".Koja crna vlada sve lopov do lopova bre.Ljudi su se razočarali i tresnuli glavom o beton samo malo da ih prodje ošamućenost a onda će da vide domaći dronovi kako STVARNO izgleda BESAN NAROD, i mislim da je još malo vemena ostalo do tih dogadjaja.Proći će oni gore od čaušeskua, jer čaušesku je bar imao sekurtateu iza sebe a ova banda NEMA VIŠE NIKOG ko bi se ZAISTA ZAUZEO OVDE ZA NIHOVE ŠEME, i njihova snaga opada iz meseca u mesec kako nestaje lova koja je potrebna za plaćanje aparata. Već su udarili po državnom aparatu koji NJIMA uglavnom služi a uskoro će to biti JOŠ JAČE JER PARA VIŠE NEMA i ovo je zadnji krug pljačke koji još pokušavaju da izvedu. Sada će narod videti koliko njih ustvari boli K i za ovu državu i za demokratiju i za naciju, ostalo im je samo da zagrabe koliko mogu i da ne gase motore avionima na aerodromu.To je PRAVA EXPORT DEMOKRATIJA IZ USA :)( šta su sve radili i pokušali da rade trebao bi mi još jedan ovakav text a to je zamorno za kuckanje i mislim da SVI ZNAMO TO nema potrebe kukati, vreme je da oni malo kukaju)P.S. EU samo što nije, evo sad će, svaki dan, ma samo što nas nisu primili u svoje toplo krilo :)

Juhor's picture
Juhor (није потврђен) 16:38 12.02.2016.

 • +5
Voting is closed.

Vucicu, taj gen mozes da dobijes vrlo lako, zamoli doticnog gospodina da ti BEEEEP celu familiju, a za dalje cete se vec snaci!

Драган's picture
Драган (није потврђен) 16:47 12.02.2016.

 • +8
Voting is closed.

''И ОВО: „Не радујем се проблемима које има Приштина, јер то је, између осталог,
један од разлога зашто немамо ЗСО и зашто Срби на КиМ нису задовољни“
Ето, ''Срби на КиМ нису задовољни'', а што се тиче њега, Александра Вучића - он је
задовољан да задовољнији не може бити : и речју и сликом!
Он је себе изузео из множине србског народа, јер не каже: ми - Срби - нисмо задовољни, већ
они - Срби на КиМ нису задовољни.
Он је већ примио у себе ''амерички ген'', ''протестантизовао се'' , па нема више никаквог разлога
да се осећа делом србског народа са КиМ!
Овако нешто, овакву небулозу, неће рећи ни један пмијер било које државе за свој народ, као
што он то говори за србски народ са КиМ!

Драган Славнић

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:48 12.02.2016.

 • +7
Voting is closed.

Uveren da je državnik svetskog kalibra, Aleksandar Vučić se uporno poziva na "svoje prijatelje", među kojima posebno ističe šeike iz Emirata, pojedine poslanike nemačkog Bundestaga, i kancelarku Angelu Merkel, lično, albanskog premijera Edija Ramu i sve vodeće državnike zemalja iz regiona nekadašnje Jugoslavije. Ujedinjeni Arapski Emirati i kraljevska porodica koja upravlja ovom zemljom, pomagala je terorističku organizaciju OVK na Kosovu i Metohiji, a sada finansira stvaranje buduće armije samoproglašenog Kosova. Šeik El Zajed, Vučićev "prisni prijatelj", iz ličnog fonda finansira vladu Kosova. Za uzvrat, Vučić mu je poklonio hotel na Kopaoniku i najskuplje gradsko građevinsko zemljište na Balkanu, u srcu Beograda. Albanija i njen premijer Edi Rama, takođe "Vučićev prijatelj", intenzivno rade kao suorganizatori u otimanju Kosova i Metohije. Vučić je i tu "izašao u susret" pa je njegova vlada donela odluku da finansira izragdnju auto puta Niš-Priština-Tirana-Drač. Naravno, o trošku građana Srbije. Vučićevi "prijatelji" iz Velike Britanije, šefovi obaveštajne službe MI5, upotrebili su ga kao krpu, jednokratno, a sad vrebaju priliku da ga uklone. Jednostavnije rečeno, ne postoji nijedan Vučićev "prijatelj" koji istovremeno nije i najgori srpski neprijatelj! Njegovi nemački "prijatelji" iz Dojče Telekoma, ovih dana intenzivno rade na tome da kupe Telekom Srbije za trećinu realne cene i to preko američke kompanije "Apolo". Naime, ovom nemačkom telekomunikacionom gigantu je zabranjena direktna trgovina, jer ima "neumerena ulaganja" koja ne garantuju siguran profit. Ali, tu je Vučić da ponudi Telekom Srbije što jeftinije. Ukupan bilans srpskih gubitaka od uvođenje njegovih "prijatelja" u posed državne imovine, još nije sabran, ali nije manji od dvadeset milijardi dolara. Ruska štampa je u poslednjih dva meseca, iz pera svojih vodećih analitičara, objavljivala i ovakve naslove o njegovim "prijateljima: "Vučić se poklonio Bajdenu", "Vučić Merkelovoj jede iz ruke", "...Vučić trči u London", "...Njegov Kurc je najbolji prijatelj Srba", "Ko Vučiću gradi Beograd na vodi?", "Puzanje pred Manuelom Valsom"..

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:49 12.02.2016.

 • +6
Voting is closed.

Aleksandar Vučić, je doveden na vlast da preda Kosovo i da prizna nezavisnost Kosova.Prihvatio je tu ulogu da budu i zdajnik.Sklopio je ugovor sa Đavolom, Amerikom,Engleskom i Nemackom.Za uzvrat je dobio da se neko vreme igra sa državom.Dozvolili su mu da krade i da uspostavi svoj lični režim.Više od tri godine traje Vucicevo zlostavljanje države i građana.Većina intelektualaca se prodala i ćuti.Ostali su zabranjeni.Sada je račun došao na naplatu.Krstaši traže da se prizna Kosovo.Igra je završena.I z d a j n i k VUCIC mora da uradi ono što je prihvatio od Amerike, Engleske i Nemcke .Dosta se – T I K V A N – Vucic igrao politike.Dosta je bilo paklenih saveza Vucica sa Đavolom,Amerikom,Engleskom i Nemackom.Istorijski trenutak je da se oslobodimo tog prokletog saveza VUCICA sa Amerikom,Engleskom i Nemackom. RUSKI MEDVED na celu sa – Putinom – se uspravio pokazao je zube Americkim,Engleskim i Nemackim Djavolima.Sada je pravi trenutak da srpski vuk pokaže svoje čeljusti.Kažem srpski mužjak vuk, a ne – b a l a v i – i zdajnik - Alelsandar Vucic.

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:50 12.02.2016.

 • +7
Voting is closed.

ВУЧИЋ О „ЕВРОПСКОЈ ПЕРСПЕКТИВИ“: Можда ћемо живети лошије, али важни су стандарди! само је снајпер за тебе олоше.

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:50 12.02.2016.

 • +5
Voting is closed.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA I NJEN LIDER ALEKSANDAR VUCIC - Ubili su nas u pojam, isprali su nam mozak, malo ljudi je ostalo sa svojom glavom. Pored sve transparentnosti koju neprestano promovišu, političari nam postadoše milioneri, deca im se školuju u inostranstvu na ozbiljnim koledžima, oni se leče na najskupljim klinikama. Sve je, kao, transparentno i od plate. A mi treba da se pravimo da smo glupi. No, biće nama bolje jednog dana, ali bojim se da nam nema spasa - sadašnja vlast SNS deluje kao „muva bez glave

vucic izdajnik's picture
vucic izdajnik (није потврђен) 16:53 12.02.2016.

 • +5
Voting is closed.

Западне дипломатско-обавештајне службе одавно су препознале уАЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ велики и здајнички потенцијал и профил тешког социопате, човека који може да у моменту пљуне на све оно што је до јуче за њега било светиња, спремног да уздигне све оно против чега је био. Схвативши да је реч о неморалном, бескарактерном и шизоидном човеку, Запад га је прихватио као „прелазно решење“, као малог, прљавог диктатора, чија је политичка прошлост ружна а будућност још црња. Све до недавно, показао се као врло корисна инвестиција кад је у питању растурање Србије. У туђе име је признао постојање лажне албанске државе на Косову и Метохији, преваром је увео и косовско-метохијске Србе у албанске институције. Преварама, застрашивањем и подмићивањем, створио је медијско једноумље, какво није било ни у време једнопартијске државе. Преварама и претњама, уништио је највеће привредне потенцијале у Србији, а све за рачун западних компанија којима је одредио и повелике субвенције под изговором „привлачења инвестиција“. Масовну пљачку грађана прогласио је „економским реформама“, ликвидацију српске привреде назвао је „историјским заокретом ка савременој и ефикасној економији“, лажне инвестиције прогласио је „улагањима од историјске важности“, терор његових страначких батинаша који траје по градовима и у унутрашњости Србије, прогласио је „изразом народне воље“, а уместо борбе против пада наталитета и изумирања српског народа, понудио је насељавање имиграната из исламских земаља у празне куће по српским селима. Остао је сам и спреман на све, само да преживи на власти.

Kokan's picture
Kokan (није потврђен) 18:13 12.02.2016.

 • +8
Voting is closed.

Повраћа ми се док ово читам.

Matija's picture
Matija (није потврђен) 22:03 12.02.2016.

 • +3
Voting is closed.

Vučić je veći čankolizac čak i od Tadića i samo još fali da on, Vuk, Čeda i Dinkić naprave koaliciju.

Слободан Драгићевић's picture
Слободан Драгићевић (није потврђен) 09:35 13.02.2016.

 • +4
Voting is closed.

Бориславу Тадићу су из задњица шеснаесторазредних европских и америчких чиновника, вирила само стопала. Вучићу не вире ни стопала.

Gornjogružanski's picture
Gornjogružanski (није потврђен) 13:00 13.02.2016.

 • +3
Voting is closed.

Ako se ovako nastavi odseliću se u Rusiju. Picousti je ogavan!

ora's picture
ora (није потврђен) 16:56 13.02.2016.

 • +1
Voting is closed.

Iskreno se nadam da ce se naci veliki ''andjeo' i da rokne ovom Vucicu jedan americki kolt-gen pravo u tu izdajnicku picoustu glavu .Pre toga da poljubi meto-gen i da mu se ''izvini'' sto mora da ga ispali u jednu takvu ljigavu stvar.

Додај коментар