ФСС: Суспензија = новчана казна, празан стадион...

ПРЕДСЕДНИК ДИСЦИПЛИНСКЕ КОМИСИЈЕ ИЗЈАВИO ДА ЋЕ БЕЗ ПРИТИСКА ИЗРЕЋИ У ЧЕТВРТАК КАЗНУ ЗА „ВЕЧИТЕ“ ЗБОГ ИНЦИДЕНАТА НА 145. ДЕРБИЈУ

        Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије саопштиће у четвртак коначну одлуку Црвеној звезди и Партизану после инцидената који су се догодили на 145. „вечитом“ дербију.

        Слободан Пајовић, председник комисије, истиче да на доношење одлуке неће утицати саопштења клубова, попут оног које је издала Црвена звезда и сву кривицу свалила на навијаче Партизана.

        „Не обазиремо се на саопштења клубова. Упутили смо Црвеној звезди и Партизану допис да нам под хитно доставе изјаве како бисмо већ на седници у четвртак могли да донесемо одлуке“, изјавио је за „Журнал“ Пајовић.

        Он је рекао да ће Дисциплинска комисија као независно тело одлучити и казнама, без икаквих притисака са стране.

        „Што се тиче тога Дисциплинска комисија ФСС одавно немамо никаквих притиска“.

        Пајовић није желео да пејудицира одлуку, као ни да наговести да ли ће Дисциплинска комисија ФСС само потврдити суспензију комесара Суперлиге.

        „Преиспитаћемо одлуку о суспензији, у сваком случају не бих даље ништа коментарисао по питању коначних одлука. Можемо да је потврдимо, а и не морамо“.

        Он је објаснио са каквим се све санкцијама највећи српски клубови могу суочити.

        „Суспензија подразумева да се игра без присуства публике, али постоје и друге санкције, почев од новчане, затим играње на неутралном терену и друге. А једна од могућих казни је и забрана вођења навијача на гостовање“, објаснио је Пајовић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари