Голеада за крај десетог кола Бундеслиге

АЈНТРАХТ ИЗ ФРАНКФУРТА У МЕНХЕНГЛАДБАХУ ПРЕТРПЕО ТЕЖАК ПОРАЗ

ОД 4:1, А ПОСЛЕДЊИ ДАН 10. КОЛА ЈЕ ОДЕЛЕЖИО И ГОЛМАН ФРАЈБУРГА

      Рафаел ван дер Варт и Оливер Бауман

         Борусија из Менхенгладбаха је у 10. колу Бундеслиге доцекала Ајнтрахт из Франкфурта, а на крају су славили победу резултатом 4:1.

         Хуан Аранго је у 11. минуту погодио за предност домацић, али је само четири минуте касније Аигнер изједначио резултат на 1:1.

         Ипак, на одмор је Борусија отишла са предношћу. Оскар Вендт је у 18. минуту погодио за 2:1, да би у наставку сусрета голман гостију Трап још два пута вадио лопту из мреже.

         Херман је у 60. минуту повећао предност на 3:1, да би коначних 4:1 поставио Рафаел шест минута касније.

         Хамбургер је до треће првенствене победе у 10. колу Бундеслиге стигао на гостовању код Фрајбурга. HSV је славио са убедљивих 3:0, а за бодове се морају захвалити голману домаћег тима Оливеру Бауману.

         До вођства је HSV стигао у 37. минуту меча. Бадељ је упутио дугу лопту према Беистеру, а голман домаћих Бауман је истрчао са свог гола. Иако се чинило да ће пре доћи до лопте, она га је прескочила, па је Беистер погодио празну мрежу за предност ХСВ-а на полувремену од 1:0.

         Бауманов лош дан настављен је и у другом полувремену. Голман Фрајбурга је у 48. минуту реаговао готово на идентичан начин као код првог гола, а овај пут његову грешку је искористио Ласога за вођство ХСВ-а од 2:0.

         Није стао Бауман на ове две грешке већ је направио и трећу. Испустио је лопту у 63. минуту, она је дошла до Рафаела ван дер Варта, који је погодио за коначан резултат сусрета од 3:0.

         Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари