Примера: Пепе одглумио пенал у 94. минуту

РЕАЛ ЈЕ СРАМНО САВЛАДАО ЕКИПУ ЕЛЋЕА, НОВОГ ПРВОЛИГАША ШПАНИЈЕ, НАКОН ПЕНАЛА У 95. МИНУТУ КОЈИ ЈЕ РОНАЛДО УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАО

        Реал је победио у Елће и задржао корак за Барселоном и Атлетиком, али ће се дуго причати о начину на који су Мадриђани славили на малом стадиону „Мануел Мартинез Валеро”.

        Чета Карла Анћелотија тријумфовала је 2:1 голом Кристијана Роналда у „надокнади надокнаде”, 95. минуту сусрета, иако је судиа Сезар Муниз претходно одредио да се играју додатна три минута.

        Гол је постигнут из сумњивог пенала, и то после корнера, пошто су у дуелу били Рубен Перес и Пепе у шеснаестерцу. Дефанзивац Реала "нејаки" Пепе је први завршио на трави, што је било довољно судији да покаже на белу тачку, уз општи револт домаћих играча и навијача.

        Елће, прошлогодишњи друголигаш, претходно је стигао до изједначења у правој надокнади, 92. минуту, када је нападач из Гане Бокаје убацио лопту у мрежу са петерца након центаршута са леве стране.

        Било је то заслужено изједначење, јер је домаћин био бољи, нарочито у првом полувремену, док Анћелотијев тим није имао ни праву шансу, а водио је голом Роналда из слободног ударца.

        Домаћин је, ипак, претерао у слављу након изједначења, што је судији Мунизу добро дошло да продужи утакмицу на још три минута, као и да дозволи корнер за Реал када је требао да свира крај.

        Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари