Дринчић: Звезда не може да побеђује до краја

„И ДА СМО ОДИГРАЛИ НЕРЕШЕНО, ОПЕТ БИСМО ИМАЛИ ВЕЛИКУ ПРЕДНОСТ“, РЕКАО ЈЕ ВЕЗИСТА ПАРТИЗАНА

Никола Дринчић

         Фудбалери Партизана направили су у четвртак увече јако важан корак ка освајању титуле.

         Убедљивом победом против Војводине, црно-бели су задржали пет бодова предности у односу на Црвену звезду. Уз бољи скор у међусобним дуелима, та разлика је практично већа за бод.

         Везиста Партизана Никола Дринчић сматра да би предност црно-белих пред последње четири утакмице била велика и да нису победили на „Карађорђу“.

          „И да смо играли нерешено - и даље бисмо имали велику предност. Исто тако и даље мислим да Звезда не може да победи све утакмице до краја. Ето, то је неко моје размишљање, које вероватно није ни битно“, рекао је он за „Sport network“ после меча.

          „Лале“ су боље почеле меч, црно-бели фуриозно завршили. Према мишљењу прекаљеног везисте, у редовима лидера Суперлиге такав сценарио су и очекивали.

          „Знали смо да ће Војводина првих 20 минута да крене јаче него обично на неким утакмицама. Тражили смо неку мирноћу у тих 20 минута, да прођу, да успоставимо игру, а када смо дали гол - од тог тренутка све је било на нашој страни“, додао је Дринчић, чије су асистенције дале ветар у леђа Београђанима у најважнијим моментима.

         Стрелац у финишу за црно-беле био је и Никола Нинковић. После меча је констатовао да му увек пријају утакмице у „Српској Атини“.

          „Када год дођем овде пружам одличне партије и постижем голове, да ли за репрезентацију или Партизан. Најбитније од свега за нас је да смо добили ову утакмицу. Јако тешко гостовање, Војводина је јако добар противник. Могли су да нас угрозе, а на нашу срећу нису успели да нам дају гол. После је 4:0 био јако висок резултат. Добро се завршило по нас, с обзиром да имамо још четири утакмице до краја првенства“, изјавио је Нинковић.

         О трци за титулу, млади везиста говорио је опрезно.

          „Ништа није завршено. Предност коју имамо може да се истопи у две утакмице. Морамо максимално сконцентрисани да уђемо у сваки меч“.

Ко с ким до краја?

         Партизан ће у последња четири кола играти против Спартака, Напретка, Новог Пазара и Борца из Чачка. Звезда ће се борити за бодове против Чукаричког, Радничког 1923, ОФК Београда и Младости из Лучана.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари