Тренер Скендербега: Дошли смо да победимо

НИЈЕ ЖЕЛЕО ДА КОМЕНТАРИШЕ КАЗНУ ЕВРОПСКЕ ФУДБАЛСКЕ УНИЈЕ (UEFA) ИЗРЕЧЕНУ ЊЕГОВОМ КЛУБУ

        Два тима су ремизирала без голова пре две недеље у Елбасану, а као и приликом гостовања Партизана у Албанији, и у Београду је у центру пажње безбедност.

        „Играћемо врло тешку утакмицу против Партизана, који има велики индивидуални квалитет. Долазимо с циљем да победимо. Игром у Елбасану смо показали да можемо да будемо добар противник, али нисмо успели да победимо. Надамо се позитивном резултату“, рекао је Даја.

        Скендербег ће сутра гостовати Партизану у четвртом колу Групе Б Лиге Европа.

        „Они ће имати и велику подршку навијача, што је сигурно велики стимуланс, али с друге стране отежавајућа околност за мој тим. Такође, они ће имати и терет, јер имају емотивни притисак. Морамо играти пажљиво, као и до сада. Познајемо их, мислим да није немогуће однети победу“, рекао је тренер Скендербега.

        Пре три године утакмица на стадиону Партизана између Србије и Албаније прекинута је због упада дрона који је носио заставу Велике Албаније. Новинари су питали Дају за коментар.

        „Фокус треба да буде на спортском аспекту. Дошли смо овде да играмо утакмицу. Надамо се да ће нам Партизан узвратити гостопримство. Сутра нека се прича о фудбалу. Све то што се дешавало, не тиче се ни нас, ни противника. Ни нас ни противника“, рекао је Даја.

        Даја је додао да ће у екипи бити „неколико промена“, јер је неколицина играча скоро изашло из повреде.

        Он није желео да коментарише казну Европске фудбалске уније (UEFA) изречену његовом клубу од једне утакмице играња пред празним стадионом и додао да је „фудбал ту како би спајао људе, а не одвајао“.

        Утакмица између Партизана и Скендербега играће се у четвртак од 19:00 у Београду.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари