Монтреал: Новак одушевио Канађане

НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА РУТИНСКИ СЕ ПЛАСИРАО У ТРЕЋЕ КОЛО РОЏЕРС КУПА, А ЗАТИМ ЂУСКАО УЗ ПЕСМУ „GET LUCKY“

         Новак Ђоковић - Флоријан Мајер 6:2, 6:1!

         Месец дана паузе након пораза у финалу Вимблдона није нашкодило Новаковој форми, пошто је на турниру Мастерс серије стартовао победом за само 55 минута.

         То му је 11. узастопни тријумф на турниру који се наизменично одржава у Монтреалу и Торонту.

         Пошто је публика остала ускраћена за дужу тениску представу, први рекет света постарао се да је забави плесном тачком и то уз тактове једне од „најзаразнијих“ песама овог лета - „Get Lucky“, групе Daft Punk.

         „На одмору сам са пријатељима много слушао ту песму и договорили смо се да урадим ово после првог меча у Монтреалу. Ако будем наставио да побеђујем, очекујте исту песму, али мало другачије покрете. Радићемо на томе!“

         Мајер је имао своје шансе да учини меч занимљивијим, али је Ђоковић спасао свих седам брејк лопти на свој сервис, док је он искористио четири од седам.

         „Нисам играо на тврдој подлози од Мајамија, значи, неколико месеци. Како је меч одмицао, осећао сам се све угодније на терену. Знам да ми је потребно још тренинга да бих наставио у истом стилу“, рекао је српски тенисер, који у 2013. години има скор 40-6.

         Противник у трећем колу биће му Денис Истомин из Узбекистана, или Канађанин Филип Пеливо, који је у главни жреб ушао захваљујући специјалној позивници, а онда изненадио Финца Јарка Ниеминена.

         Ако прескочи ту препреку, чекаће га Ришар Гаске или Кеи Нишикори у четвртфиналу.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари