Новак: Био сам најбољи када је било најпотребније

ИМАО САМ ПАД У ИГРИ У ДРУГОМ СЕТУ, ТО НЕ БИ СМЕЛО ДА МИ СЕ ДОГАЂA, МЕЂУТИМ, У ЦЕЛИНИ САМ ЗАДОВОЉАН ОНИМ ШТО САМ ПОКАЗАО

Новак Ђоковић

          Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Аргентинцем Хуаном Мартином дел Потром да је имао пад у игри у другом сету, али да је у целини задовољан оним што је пружио у мечу.

          Ђоковић је у другом колу Б групе савладао Дел Потра са 6:3, 3:6, 6:3 и обезбедио пласман у полуфинале завршног мастерса сезоне у Лондону.

          - Он је веома квалитетан играч, одлично сервира и требало је доста труда док нисам ухватио свој ритам. Тражио сам шансу за брејк, успео сам и веома сам задовољан због ове победе. Имао сам пад у игри у другом сету, то не би смело да ми се догађа на овако јаком турниру, међутим, у целини сам задовољан оним што сам показао - изјавио је Ђоковић.

          Он је оценио да је меч против Аргентинвца, као и стартни дуел против Роџера Федерера, одлучило неколико поена.

          - Веома сам срећан што сам играо најбоље када је то било најпотребније. Обезбедио сам полуфинале што је добра ствар, али без обзира на то желим да добијем и последњи меч у групи - казао је српски тенисер.

          У последњем мечу Б групе Ђоковић се у суботу састаје са Французом Ришаром Гаскеом, који је са два пораза на старту изгубио све шансе да се пласира у полуфинале Мастерс купа.

          Од досадашњих 10 међусобних окршаја против Гаскеа српски ас је добио девет.

          На завршном мастерсу сезоне, који се игра за наградни фонд од шест милиона долара, другог полуфиналисту из Б групе одлучиће дуел између Федерера и Дел Потра, док је из А групе сигурни полуфиналиста Рафаел Надал.

          Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари