Милић: Не миримо се са губитком титуле…

ЗВЕЗДА ЈЕ ГОТОВО ДВЕ ГОДИНЕ БЕЗ ПРЕСТАНКА ПРВА И ОВО ЈЕ ЧУДНА СИТУАЦИЈА ЗА СВЕ НАС

Немања Милић

        Крилни нападач Црвене звезде Немања Милић рекао је да је његов тим, по свему приказаном ове сезоне, заслужио да одбрани титулу првака Србије.

        - Размишљамо само о следећем противнику, како да победимо и освојимо нова три бода. Сматрам да смо свим оним што смо показали до сада заслужили да будемо шампиони. Црвена звезда је готово две године без престанка прва и ово је чудна ситуација за све нас. Сви се необично осећамо, остало је мало до краја и нисмо се помирили да ће нам титула измаћи. Борићемо се докле год буде било шанси - рекао је Милић за клупски сајт.

        Милић протеклог викенда у победи над Младости (4:1) постигао први гол у Суперлиги за црвено-беле од доласка из суботичког Спартака зимус.

        - Много ми значи и представља велики подстрек за даље. Сјајан центаршут је претходио поготку, хвала Ристићу на тако прецизној лопти, није било тешко да пошаљем лопту у противничку мрежу. Случајност је што сам баш њима поново дао гол, али не бих имао ништа против да у истом маниру завршим сваки наредни сусрет против Младости - наводи 27-годишњи фудбалер.

        Како је нагласио, најбитније је да је Звезда против Лучанаца прекинула низ од два пораза у низу.

        - Имали смо иницијативу, играли офанзивно од самог почетка, није нас пореметио гол који смо примили већ смо након њега још агресивније наставили да нападамо. То нам се на крају исплатило и донело одличан резултат. Имамо још две утакмице до краја шампионата у којима треба да покажемо карактер као што смо то урадили против Младости. Урадићемо све што је у нашој моћи да победама завршимо ову сезону - закључио је Милић.

        Лидер Партизан има три бода више од Црвене звезде, која у среду гостује у Ивањици Јавору, а вечити ривал у Нишу екипи Радничког.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари