Кандидат „Видовданске коалиције Игор Радојичић: Бањалука није експеримент за лоше ђаке

„ГРАД МОРА БИТИ ОДЛИЧАН - ОКУПЉЕНИ СМО ДА ГРАДИМО ДАЉЕ И ДА ТО  ТРАЈЕ“

* Потписивању споразума су присуствовали и Жељка Цвијановић, председница РС, Милорад Додик, српски члан Председништва РС, Недељко Чубриловић, председник Народне Скупштине РС, Петар Ђокић, лидер СП, Драган Чавић, лидер НДП и Горан Селак, лидер СПС

___________________________________________________________________

        ИГОР Радојичић, председник Градског одбора СНСД Бањалука и кандидат за нови мандат, потписао је са још девет партија споразум о међусобној сарадњи на предстојећим локалним изборима.

        Радојичић је рекао да је овај споразум потписан са циљем да развој града Бањалука буде настављен на програму 2024, под називом Окупљање за Бањалуку 2025 плус.

        „Окупљање за Бањалуку је један нови програм. Окупљени смо да градимо даље и градимо да то траје", рекао је Радојичић.

        Радојичић је додао да се концепт коалиције наставља на пројекат Бањалука 2025, сада као Бањалука 2025 плус.

        „Град мора бити одличан. Бањалука није експеримент за лоше ђаке", казао је Радојичић, кандидат новоформиране „Видовданске коалиције“.

        Потписивању споразума су присуствовали су и Жељка Цвијановић, председница РС, Милорад Додик, српски члан Председништва РС, Недељко Чубриловић, председник Народне Скупштине РС, Петар Ђокић, лидер СП, Драган Чавић, лидер НДП и Горан Селак, лидер СПС-а.

Додик: Радојичић заслужује нови мандат,  Бањалука

једнако заслужује Радојичића

        Председник СНСД-а Милорад Додик уверен је да ће на предстојећим локалним изборима победити "Видовданска коалиција" која је данас у Бањалуци потписала споразум о међусобној сарадњи.

        Додик сматра да актуелни градоначелник Бањалуке Игор Радојичић заслужује нови мандат и да једнако толико Бањалука заслужује Радојичића као озбиљног политичара, који је показао способност да око јединствених циљева окупи различите политичке партије и град Бањалуку.

        "Као лидер СНСД-а, имам осећај да смо ми већ победили", рекао је Додик новинарима након што је присуствовао потписивању коалиционог споразума председника Градског одбора СНСД-а Бањалука Игора Радојичића са председницима градских одбора девет политичких партија.

        Према његовим речима, "Видовданска коалиција" самим чином окупљања показује озбиљност.

        "Веома ми се свиђа оно плус што говори о томе да је ово дуговечна коалиција и да ћемо у оквиру ових капацитета партија које су окупљене и на републичком нивоу радити заједно како бисмо остварили најбоље могуће резултате", нагласио је Додик.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари