Кошарац: Извињавам се због непромишљеног одласка на рођенданску журку у угоститељском објекту

„НА ЖУРКУ САМ ОТИШАО ДА ЧЕСТИТАМ РОЂЕНДАН ДР ШАБАНОВИЋУ КОЈИ МУ ЈЕ ЛЕЧИО МАЈКУ И СТРИЦА“

Сташа захвалан Јусуфу на штету Српске

* „Задржао сам се кратко. Полиција ми није лично уручила прекршајни налог. Стога ћу током дана од надлежних органа затражити прекршајни налог и платити казну за непоштовање мера

_______________________________________________________________

        СТАША Кошарац, министар спољне трговине и економских односа БиХ, упутио је извињење грађанима због свог непромишљеног поступка, те навео да због синоћњег догађаја апсолутно прихвата и сноси одговорност.

        Он је са многим другим познатим личностима, синоћ у Сарајеву присуствовао забави у једном угоститељском објекту.

        "Без намере да тражим изговор или оправдање за несмотрено понашање, на спорни догађај дошао сам у жељи да свом пријатељу Јусуфу Шабановићу честитам рођендан, не знајући какав ће формат вечери бити, нити колико ће људи бити присутно", навео је Кошарац у саопштењу.

        Истакао је да је доктор Шабановић изузетан стручњак и велики човек, о чијим професионалним подвизима и хуманим делима сведоче многи људи у Сарајеву, али и широм Сарајевско-романијске регије.

        "Помагао је и помаже свима, не питајући за име и нацију. Доктор Шабановић био је уз моју породицу када је моја мајка била болесна, када ми је био болестан стриц. Важно ми је било да мом пријатељу Јусуфу лично честитам рођендан, јер нећу, нити могу заборавити професионалну и људску подршку коју је пружио мојој породици како у најтежим тренуцима, тако и данас", навео је Кошарац.

        Додао је да се на овом догађају задржао кратко, те да му полиција лично није уручила прекршајни налог.

        "Стога ћу током дана од надлежних органа затражити прекршајни налог и платити казну за непоштовање мера.  Прихватајући критике, још једном се искрено извињавам грађанима због непромишљеног поступка", навео је Кошарац.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари