НИКАД ГРАНИЦА: У централној Србији само 1.700 пријава за шиптарске локалне изборе!

 „КОХА ДИТОРЕ”:ОЕБС ОДНЕКУД НАМАКАО ЈОШ 2.000

         ИНИЦИЈАТИВА Никад граница саопштила је да је потпуно успела њена кампања против шиптарских локалних избора у централној Србији према расељеним, избеглим и прогнаним Србима.

         Јер: за шиптарске изборе пријавило се само 1.700 лица, плус 2.000 фалсификованих пријава од стране Оебса!

         Ако се има у виду чињеница да расељених, избеглих и прогнанин има преко 400.000 лица – 1700+2000 је ниво статистичке грешке!

         Никад граница је оценила да велики успех антиизборне кампање представља охрабрење Србима на Косову и Метохији и подстицај да бојкотују шиптарске сепаратистичке изборе.

         Никад Граница је истовремено поручила: ово не сме бити крај. Амбиција и циљ морају бити: 0 % Тачија, 100% бојкот!

         Тврдњу иницијтаиве Никад граница – да је Оебс је последњег дана пријављивања за гласање из иностранства за локалне изборе на Косову 3. новембра из Србије поднео чак 2.000 пријава – потврдио је и приштински лист Коха диторе.

         Тај лист је објавио изјаву члана Централне изборне комисије Косова Аднана Рустемија, који је оценио да је реч о „незаконитом” и „тајном” потезу Оебса.

         Па навео његову тврдњу: да је за месец и по, колико је трајало пријављивање за гласање из иностранства, било свега 1.700 пријава, а да је онда - последњег дана - Оебс „донео чак 2.000 пријава из Србије”.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари