СНП Избор је наш: Глобалистички центар опет ће покушати да Србе прогласи за геноцидни народ

РЕАГОВАЊЕ НА УДАРЕ ПОДГОРИЧКОГ РЕЖИМА НА СПЦ И УКАЗИВАЊА ВЛАДИКЕ ЈОАНИКИЈА   

* Антисрпски председник српске Црне Горе, Мило Ђукановић, један је од оних који су добили задатак да дестабилизују српски простор и Балкан

* Ђукановић нема избора. Он мора да испуни свој део задатка у дестабилизацији и то на два начина. Прво, у властитој кући – у Црној Гори - то ради преко покушаја разбијања СПЦ, и маргинализовања и асимиловања Срба у Црној Гори. Други правац је удруживање са Бакиром Изетбеговићем у инсистирању на лажи да се у Сребреници десио геноцид

* Избор је наш сматра да није довољно да најјачи српски политичар у Босни и Херцеговини – Милорад Додик - једини води кампању против покушаја да се српски народ прогласи геноцидним и тако правно квалификује. Придружујемо се апелима са обе стране Дрине да се српски народ овоме супротстави широм кампањом. И то треба да буде корак ка стварању и функционисању Српског света. Ка концентрацији снага српских земаља

__________________________________________________________________________

        ЦЕНТАР неправедне глобалистичке снаге појачава кампању чији је циљ квалификација српског народа као геноцидног. То видимо кроз нове кораке које подстиче поводом Сребренице, а у којима и антисрпски председник српске Црне Горе има своју улогу. 

        Он је један од оних који су добили задатак да дестабилизују Балкан и на тај начин убаце клипове у точкове економског и сваког другог напретка у нашем региону, али и у Европи и Русији.

        Наиме, центру глобалистичке снаге чија је НАТО пакт ударна песница треба дестабилизација, па и рат на Балкану, уз покушај да се у тај рат увуче пре свега Турска (на шта њен председник Ердоган не пристаје) како би контролисао Европу и Русију. Са друге стране, Русији и западној Европи, истинској, са правим хришћанским вредностима потребан је мир на Балкану да би могле да постигну економски и политички напредак и свеопшту бољу сарадњу.

        Ђукановић нема избора. Он мора да испуни свој део задатка у дестабилизацији и то на два начина. Прво, у властитој кући – у Црној Гори - то ради преко покушаја разбијања СПЦ, и маргинализовања и асимиловања Срба у Црној Гори. Други правац дестабилизације је удруживање са Бакиром Изетбеговићем у инсистирању на лажи да се у Сребреници десио геноцид.

        Бакир Изетбеговић чак покушава наметнути закон о забрани негирања „геноцида у Сребреници“, на који српски народ, а надам се и српски политичари, никада неће пристати.

        СНП Избор је наш сматра да није довољно да најјачи српски политичар у Босни и Херцеговини – Милорад Додик - једини води кампању против покушаја да се српски народ прогласи геноцидним и тако правно квалификује.

        Придружујемо се апелима са обе стране Дрине да се српски народ овоме супротстави широм кампањом коју треба да воде јединствено српски политичари с једне и друге стране Дрине, подржани од српског народа који је јединствен у том смислу.      

        И то треба да буде корак ка стварању и функционисању Српског света. Ка концентрацији снага српских земаља.

        Сребреница је средство политике завади па владај. А и Србима и Бошњацима је ради развоја потребан мир. Сматрамо да се само на истини може доћи до историјског помирења, до разумевања и договора Срба и Бошњака. Да би се Срби и Бошњаци- муслимани разумели, морају и једни и други рећи своју истину. Али, праву истину јер је то предуслов да могу да саслушају и чују једни друге.

        Српска истина јесте да се у Сребреници није десио геноцид него ратни злочин којег су починили појединци и који је за сваку осуду. Али, тај злочин, који је на један лукав начин можда и извана организован, управо треба да послужи у политичке сврхе, а и у сврхе ове поменуте дестабилизације. 

        Наша истина је да су Бошњаци-муслимани неупоредиво боље пролазили са Србима него са другима, као и то да је велики део Бошњака муслимана у току Првог и Другог светског рата био на супротној страни. Можда је време да се Срби и Бошњаци-муслимани разумеју у смислу да су и за једне и за друге неупоредиво бољи мир и добри односи, него међусобни сукоби који одговарају другима. 

        (Дане Чанковић, председник бањалучког СНП Избор је наш)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари