Кршљанин: НАТО пропаганда у Србији мора бити проглашена за кривично дело

ЗАПАД ЈЕ ИМПЕРИЈА ЗЛА КОЈОЈ СРБИЈА ВИШЕ НЕ СМЕ ДА ЧИНИ НИКАКВЕ УСТУПКЕ

* Олигархија умируће империје зла је створила или отхранила Туђмана, Алију и Тачија, неоусташе, необалисте, све злочинце на Балкану (чак и оне међу Србима), Ал Каиду, Исламску државу, необандеровце, Азов, све злочинце у Украјини и у Светој земљи (чак и оне међу Палестинцима)

* Србија коначно мора да научи историјску лекцију и ослободи се свих илузија о Западу. Ми не смемо да склапамо споразуме нити да се удружујемо са убицама наше деце и окупаторима наших земаља... Ми не можемо да будемо једини на свету пријатељи НАТО, јер је бити са њима пријатељ – по дефиницији немогуће. НАТО нема пријатеља, нити их је икад имао, нити ће их икад имати. Демон вам не може бити пријатељ

* Покушај да се буде пријатељ са демоном, може у најгорем случају да буде краткотрајна тактика ради куповине времена и ништа више – док наша браћа из Свете Русије – истребљивачи демона, не заузму позицију погодну да нас заштите. А практично су већ ту, пред вратима Балкана.

* Обнова историјске Србије мора тећи паралелно са ослобођењем Балкана и стварањем новог балканског савеза. Први корак мора бити склапање уговора о пријатељству, сарадњи и узајамној помоћи између Русије и Србије, као неопходног предуслова за ослобођење и уједињење српских земаља

____________________________________________________________________

            Аутор: Владимир КРШЉАНИН

            ДАНАС сви јасно виде да је ратове у Украјини и у Светој земљи организовала западна олигархија, како би (по ко зна који пут) убијањем људи покушавала да оствари своје мрачне циљеве, а у најмању руку да обезбеди зараду својој војној индустрији.

            Ови ратови показују да је западна олигархија у потпуном очајању и – на самрти.

            Сада јасно видимо да они никада не воде ратове да би победили: ратови су им само средство.

            Огромна погибија Украјинаца и огромна разарања у тој земљи изазвани су да се створе тешкоће Русији. Али, те тешкоће су Русију само ојачале. Тај по њих катастрофални резултат је западне олигархе нагнао да покрену рат у коме показују да је и њихов најзаштићенији партнер – Израел, такође само монета за поткусуривање. Можда најскупља коју имају, али то не мења суштину.

            То је још једна потврда старе истине да империја зла нема савезнике ни пријатеље, већ само будуће жртве.

            А ми не смемо никад да заборавимо страдања наших људи и наших комшија. И морамо то да повежемо са оним што је било после, све до данас!

            Дакле, ако је после отпочињања руске СВО некоме још могло изгледати да је рат у Украјини један, истина огроман, али ипак пролазни ексцес у односима светске већине и Запада, који ће се у блиској будућности ипак завршити компромисом, ширење ратног пожара на Свету земљу, односно на наш, регион Источног Медитерана – колевку хришћанства, показује да је компромис немогућ и да је смртно рањена звер западне олигархије спремна да жртвује све и свакога!

            То је и нама последње упозорење да ми Срби у заједници са њима немамо шта да тражимо.

            Олигархија умируће империје зла је створила или отхранила Туђмана, Алију и Тачија, неоусташе, необалисте, све злочинце на Балкану (чак и оне међу Србима), Ал Каиду, Исламску државу, необандеровце, Азов, све злочинце у Украјини и у Светој земљи (чак и оне међу Палестинцима).

            Дакле, ни у Украјини, ни на Балкану, ни на Блиском истоку не постоје зли народи. Постоје само политичке и државне творевине обликоване од стране западне олигархије, које људе користе као средство за уништавање и потчињавање других људи.

            Данас јасно видимо чак и то да ни Хитлеров наци-фашизам није био само најстрашнији историјски ексцес, већ намерна творевина западне олигархије. НАТО има исту природу.

            И није чудо што су у најновијим ратовима западне олигархије на Балкану и у Украјини повампирени Хитлерови саучесници.

            У времену које је наступило, Србија коначно мора да научи историјску лекцију и ослободи се свих илузија о Западу. Она просто не сме више да чини уступке империји зла, којој је цео свет (осим малобројних вазала и још малобројнијих колонија) са гађењем окренуо леђа.

            Ми не смемо да склапамо споразуме нити да се удружујемо са убицама наше деце и окупаторима наших земаља, који не само да се за своје злочине на Балкану нису покајали, него су починили још веће у Авганистану, Ираку, Либији, Сирији, а сада и у Украјини и Светој земљи. Ове мегаубице и антиљуди се никада ни за шта нису покајали и зато им је осигуран пут у пакао.

            Ми не можемо да будемо једини на свету пријатељи НАТО, јер је бити са њима пријатељ – по дефиницији немогуће. НАТО нема пријатеља, нити их је икад имао, нити ће их икад имати. Демон вам не може бити пријатељ.

Владимир Кршљанин

            Покушај да се буде пријатељ са демоном, може у најгорем случају да буде краткотрајна тактика ради куповине времена и ништа више – док наша браћа из Свете Русије – истребљивачи демона, не заузму позицију погодну да нас заштите. А практично су већ ту, пред вратима Балкана.

            А онда и ми морамо почети да истерујемо и искорењујемо демоне, њихове агентуре и обрасце понашања – из нашег система безбедности, јавног живота и медија, грађанских иницијатива, финансијског система... И законом о страним агентима и још строже: предводници НАТО агресије, отимања Косова и Метохије и потирања српског идентитета не смеју имати приступ ни једној сфери нашег друштвеног живота, а пропаганда НАТО мора бити проглашена за кривично дело.

            Православна колевка Европе – Балканско полуострво, које је органски повезано са Светом земљом, мора, као и Света земља, бити ослобођено од окупације и разорног дејства западне олигархије и њене антиљудске суштине.

            Обнова историјске Србије мора тећи паралелно са ослобођењем Балкана и стварањем новог балканског савеза. Први корак мора бити склапање уговора о пријатељству, сарадњи и узајамној помоћи између Русије и Србије, као неопходног предуслова за ослобођење и уједињење српских земаља. А онда ће, природним током догађаја, али и нашим примером и залагањем, паралелно са крахом концепта о Европској унији као политичкој секцији НАТО, поново, и на потпуно здравим основама, бити рођен балкански савез, повезан и са БРИКС и ШОС и са будућом, ослобођеном и обновљеном Европом.

            Западна олигархија је подлошћу и силом претворила Балкан и Блиски исток у жртве крсташко-ционистичких ратова и "бурад барута".

            Нас Србе су три пута у 20. веку покушавали да униште. Видимо и на Косову и Метохији и у Републици Српској да од те намере нису одустали. Балкански савез из 1912. је био повод за фуриозну реакцију – Други балкански и Први светски рат. Значи да смо били у праву стварајући га.

            Дакле, ми Срби, али и наша браћа у Русији и пријатељи у Кини, морамо да научимо лекцију из Свете земље и да одмах и заједно, почнемо да се интензивно припремамо за нову, заједничку будућност.

            Срби треба да буду спасени од западне претње, уједињени и ослобођени. Они ће тиме одиграти одлучујућу улогу у стварању новог балканског савеза и ослобођењу Европе.

            https://rt.rs/opinion/vladimir-krsljanin/61930-vladimir-krsljanin-sveta-...

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари