Милојевић: Гледали смо Бајерн у очи

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА У МИНХЕНУ ИЗГУБИЛА ОД БАЈЕРНА СА 3:0 – НАИВНО ПРИМИЛА ДВА ПОСЛЕДЊА ГОЛА

        ЦРВЕНА Звезда је у Минхену изгубила од Бајерна са 3:0 у првом колу Групе Б Лиге шампиона.

        Могла је да прође и боље и горе.

Владан Милојевић: Жао ми је

због другог и трећег гола

        "Није било великог респекта према противнику, али као да је мало страха од неке нове грешке и тешке ноге у неким ситуацијама. Рекао сам играчима на полувремену да изађемо да играмо и да није срамота изгубити од Бајерна. Жао ми је другог и трећег гола... Још једно искуство, гледали смо Бајерн у очи. Идемо даље, окрећемо се осталим утакмицама.

        - Ниједна утакмица није за поређење, али свакако у некој доброј мери значи нам искуство од прошле године. У првом полувремену стајали смо у ниској зони и имали смо слабу циркулацију лопте коју смо желели... Морамо те неке ситуације да решавамо мало боље.

        - Бајерн има свој начин игре, стрпљиво, из поседа и пуно трчања иду до шанси. Трећи гол је недостатак концентрације у надокнади времена, а други гол из наше грешке... Али опет, био је ово велики напор и такве ствари се дешавају. На овом нивоу је то тако. Верујем да ћемо грешке већ у наредном мечу смањити на минимум“.

Марко Марин: Много наивно смо

примили други и трећи гол

        „Могла је да уђе, била је добра акција, лопта у дубину, повратна... Штета што није ушла.

        - Пораз могао да буде блажи.

        - Много наивно смо примили други и трећи гол, поготово код тог другог, када има 10 минута до краја и можеш да дођеш до гола... Морамо да будемо концентрисани и да боље реагујемо у тим ситуацијама. То боли, али ок смо одиграли, Бајерн је доминирао, али дефанзивно смо били добри. Имали смо пар контри које смо могли боље да завршимо.

Милош Дегенек: Да је она Маринова ушла

за 1:1 - не би се овако завршило

        "Нисмо заслужили да изгубимо са 3:0. Они су јако добра екипа, имали су много више шанси него ми, али мислим да је она Маринова ушла за 1:1, не би се овако завршило... Жао ми је што смо у финишу примили два гола. Много лако смо их примили и то даје много другачију слику него што јесте.

        - Добра је ово школа. Играли смо на контру и у првом и у другом делу. Они су доминирали лоптом, очекивано, боља су екипа. Одиграли смо добро дефанзивно. Лепо смо стајали у блоку, бранили се... Први гол смо примили на њихов квалитет и наше неискуство... Мислим да смо играли јако добро. Свака част мојим саиграчима.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари