Биће нови Блиски исток без Америке

Тако је говорио Ахмадинеџад (8)

 

  • "Погледајте Либију. Покренули су напад и бомбардовали земљу а онда схватили да је њихов интерес можда негде другде, па су одмах променили приступ и почели да бомбардују демонстранте. Они достављају оружје обема странама. Охрабрују обе стране“
  • „Господо Американци, нације више неће дозволити да их обмањујете. Ваши напори да спасете капиталистички систем ће доживети пораз“

 

   "ПОГЛЕДАЈТЕ, на пример, Авганистан и колико криминала тамо има. Погледајте на злочине у Ираку. Погледајте Либију данас, они (Американци) су прво дошли и узвикивали пароле да ћемо ми подржавати антивладине демонстранте."

   "Покренули су напад и бомбардовали земљу а онда схватили да је њихов интерес можда негде другде, па су одмах променили приступ и почели да бомбардују демонстранте. Они достављају оружје обема странама. Охрабрују обе стране.

   Ево избора у Обали Слоноваче и чим имате два кандидата један против другог они (Американци) се мешају и почињу да користе своје оружје, бомбе, муницију, ракете, започињу ратове и убијају на хиљаде људи. Тврде да су стегоноше слободе и људских права. А ја им поручујем у ваше име, господо Американци, нације више неће дозволити да их обмањујете. Ваши напори да спасете капиталистички систем ће доживети пораз. Треба да знате да вас се народи у региону гнушају.

   Свако треба да буде на опрезу и не треба да буде остављен насамо како би играо у америчком дворишту или дворишту њихових савезника. Погледајте свој регион, на пример, како се само труде да наведу муслимане да се убијају.

   Слушате вести из Пакистана и видите, под различитим изговорима, да се муслимани убијају. А ко ће извући профит из свега тога? Онда они потпишу уговор вредан милијарду долара да се наметну народима у региону. Муслимани су браћа. Бити муслиман је чињеница, наш драги Пророк је био манифестација благослова и саучешћа међу муслиманима. Сви смо ми браћа. А ово је завера Сотоне, ово је завера Американаца и циониста, оних који желе да изазову рат међу браћом и муслиманима и онима који траже правду тако да могу да наставе своју доминацију.

   Хоћу да им кажем да су ти дани прошли. Уз божју милост, у блиској будућности, створиће се један нови Блиски исток без Америке и циониста и америчких савезника.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари