Daily Mail: Бајденов син Хантер ће побећи из САД ако Трамп победи на председничким изборима

ПРЕДСЕДНИК САД ПОКУШАВА ДА „ГАНЕ АМЕРИКУ“ СУДБИНОМ СВОГ СИНА НАРКОМАНА

* Амерички медији објављују да Бајден „свакодневно општи са својим сином“ и да је формирао „групу за подршку која ће му помоћи да се избори са ситуацијом у којој се нашао“

* Републиканци, који имају већину у доњем дому Конгреса САД, дали су млађем Бајдену рок да сведочи иза затворених врата о својим пословима и махинацијама. Хантер им је поручио да ће сведочити само јавно и осудио истрагу, која се против њега води, тврдећи да је заснована на "извртањима, манипулацији доказима и лажима"

_____________________________________________________________

          ХАНТЕР Бајден страхује да ће морати да побегне из Сједињених Држава ако Доналд Трамп буде изабран за председника земље. Истовремено, његов отац Џо Бајден, којег "прождире" синовљев скандал, плаши се да ће поново пасти у зависност од дроге, објавио је Daily Mail.

          Британски лист се позвао на „породичне пријатеље“ Бајденових

          Politico је објавио да је Хантер „једном приликом поверио пријатељима да размишља о одласку из Сједињених Држава ако његов отац изгуби изборе од лидера Републиканске партије Доналда Трампа“.

          Потом је музичару Мобију рекао:

          „Покушавају да ме униште, знајући да ће то бити бол са којом мој отац неће моћи да се носи. Тако уништавају и његову председничку функцију“.

          Окружење председника САД чини све да „гане Америку“ судбином Бајдена наркомана и Бајдена оца наркомана.

          Један из тог круга наводно је рекао:

          „Све може да се види у Џоовим очима. Може да се види и како му се опусте рамена. Јако је забринут за Хунтера. Ми се бринемо да би то могло да га поједе“.

          Други амерички медији са истом намером објављују да Бајден „свакодневно општи са својим сином“ и формирао „групу за подршку која ће му помоћи да се избори са ситуацијом у којој се нашао“.

          Републиканци, који имају већину у доњем дому Конгреса САД, дали су млађем Бајдену рок да сведочи иза затворених врата о својим пословима и махинацијама.

          Хантер им је поручио да ће сведочити само јавно и осудио истрагу, која се против њега води, тврдећи да је заснована на "извртањима, манипулацији доказима и лажима".

          Хантер Бајден је оптужен по девет тачака за утају пореза у периоду од 2016. до 2020. године. Према оптужници Окружног суда за Централни округ Калифорније, трошио је „новац на дрогу, девојке за пратњу, луксузне хотеле и некретнине за изнајмљивање, луксузне аутомобиле, одећу и друге личне ствари, укратко - на све осим на плаћање пореза."

           Тужилаштво је навело да су његови трошкови били: „милион долара у 2016, 1,4 милиона долара у 2017, 1,8 милиона долара у 2018. и 600 хиљада долара у 2019. години”.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари