Fox News: Није немогуће да је Бајдену у мозак већ уграђен чип за „боље функционисање“

ИРОНИЧНО СЕ ОСВРНУО НА ИЗВЕШТАЈ ПЕНТАГОНА ДА СУ ТАКВИ ЧИПОВИ ДОБРИ ЗА „СТАРИЈЕ ПОЛИТИЧАРЕ“

"Tребало би да искључимо Џоа и да сачекамо

око два минута, а затим га поново укључимо"

* Амерички телеканал је поводом `чипова за Бајдена` направио цео занимљив и духовит игроказ који почиње речима: „Добићемо зомби-политичаре! Имаће пелене где треба, а чипове у мозгу. Желите кул луду причу? Извештај Пентагона – да, нашег Пентагона – сугерише да би старији амерички политичари једног дана могли да користе могућности интерфејса мозга и рачунара да продуже свој мандат на власти“

* Fox News као пример успешног функционисања чипа навео: БАЈДЕН: Морамо само да се сетимо ко смо: ми смо Сједињене Америчке Државе! Истина је!

* А као пример неуспелог: БАЈДЕН: Путинов клепто... клептот... Ех... Да, клептократија и клепт... и људи који се баве клептократијом! Грешка!

______________________________________________________

           ПЕНТАГОН је објавио извештај о могућности уградње чипова у људски мозак. Не кријући да је за САД то посебно значајно због шансе да се тако побољшају менталне способности и функционисање „старијих политичара“.

           Амерички телеканал Fox News у овоме је одмах `препознао` Џоа Бајдена. Са указивањем да такви чипови могу престати да раде, бити хаковани од страних хакера или доводити до тога да сеполитичари `губе` више него без њих.

           Како примећује, слушајући говоре Џоа Бајдена и гледајући његово понашање, стиче се осећај да се ова технологија на њему у потпуности тестира.

           Fox News је поводом `чипова за Бајдена` направио цео занимљив и духовит игроказ:

           „Добићемо зомби-политичаре! Имаће пелене где треба, а чипове у мозгу. Желите кул луду причу? Извештај Пентагона – да, нашег Пентагона – сугерише да би старији амерички политичари једног дана могли да користе могућности интерфејса мозга и рачунара да продуже свој мандат на власти. То значи да ће, чак и када буду у својим 80-им и 90-им годинама, и даље радити као Energizer- зечићи заробљен у телу Мича Меконела.

           Технологија би наводно могла бити тајно имплантирана у њихове мозгове, омогућавајући старијим сенаторима да поврате покретљивост и говор након година когнитивног опадања. Међутим, ово неће сасити све - за то се мора имати мозак.

           Извештај Пентагона нас је навело да помислимо да се ово са чиповима већ дешава.

           ЏО БАЈДЕН, председник САД: Овде смо данас да одговоримо на најважнија питања. Да ли је демократија и даље света ствар Америке?

           Истина је!

           ЏО БАЈДЕН: Овде се кува пиво... Од њега се прави пиво... О, земаљски коњаниче, хвала ти за Велика језера!

           Грешка!

           ЏО БАЈДЕН: Верујем да је Америка довољно велика, довољно јака, довољно благословена да сви успемо!

           Истина је!

           ЏО БАЈДЕН: Ова група је укључивала тако истакнуте Американце пореклом из Азије као што су Вера Ванг и... и... и Џоан Шанган... Шен... Шенга Ко... Ковава.

           Грешка!

           ЏО БАЈДЕН: Морамо само да се сетимо ко смо: ми смо Сједињене Америчке Државе!

           Истина је!

           ЏО БАЈДЕН: Путинов клепто... клептот... Ех... Да, клептократија и клепт... и људи који се баве клептократијом!

           Грешка!

           Све у свему, можда ово ипак није сасвим луда теорија.

           Мислим да би требало да искључимо Џоа и да сачекамо око два минута, а затим га поново укључимо...

 

 

 


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари