Наумова Шварценегеру: Дуго сте се кајали што сте били хитлеровац, а украјински нацисти – ни толико

АПСОЛУТНА ОМЛАДИНСКА СВЕТСКА ШАМПИОНКА У ДИЗАЊУ ТЕГОВА ПИСАЛА СЛАВНОМ ГЛУМЦУ

* „Господине Шварцнегер​​​​​, имали сте оца који није волео Русе и који је у нацистичким редовима са оружјем у рукама био кренуо на моју руску и совјетску земљу. Тврдите и да у Украјини нема нацизма, говорите о њеном председнику-Јевреју и како сада наводно руске бомбе уништавају Украјину. Арнолде, понекада је тешко разумети шта се дешава хиљадама километара далеко од нас, али од 2015. године имате писма и фотографије деце Донбаса које сам вам предала 2015-те – на крају турнира `Арнолд Класик`     

* „Специјална војна операција Русије нема за циљ да уништи украјински народ. Она је усмерена на неонацистички Скајнет који је током свих ових година у потпуности покорио Украјину и мало је фалило да се претвори у монструма опасног по све суседе, а не само за нас (Русију)“

* „Господине Шварценегер, пронађите и прочитајте писма која су вам деца Донбаса писала далеке 2015. године. Веома брзо ћу поново да посетим школе Донбаса. Арнолде, уверена сам да тамо није опасније и страшније него у Ираку у којем сте посетили и тренирали америчке војнике и зато вас позивам да дођете и лично се у све уверите сами“

_____________________________________________________

      АПСОЛУТНА светска шампионка у дизању тегова  -Московљанка Маријана Наумова - упутила је Арнолду Шварценегеру писмо какво сигурно није очекивао.

       Подсетила га је и поручила му:

       „Господине Шварценегер, сигурна сам да ме се сећате. На турниру `Арнолд Класик`, 2015. године, у Сједињеним Државама сам, као 15-годишња девојчица из Русије, оборила светски рекорд, подигавши 150 кг. Ви сте ми честитали и распитивали се о Русији, а ја сам плакала од радости.

       Учинило ми се да сте непосредан, добар и паметан човек.

       Оставили сте ми аутограм на рукаву ваше брендиране јакне коју сам задржала за успомену на наш сусрет.

       Тада је оборити рекорд и подићи тег више за мене била ствар велике части и одговорности.

       Донела сам вам писма и фотографије деце из ратом захваћеног Донбаса у коме сам до марта 2015. године два пута боравила.

       Истина, нисам могла мирно да седим код куће у Москви када је Украјина објавила рат Донбасу и када је мојим вршњацима школско звоно било знак и за одмор и за почетак гранатирања и бомбардовања.

       У свакој школи где сам наступала и разговарала са децом, увек сам говорила о вама, о мом идолу — и у спорту и у животу.

       Обичан дечак из сиромашне аустријске породице постао је веома познати спортиста, филмски глумац, на крају и политичар. Све то само захваљујући спорту и усредсређености на циљ. 

       Наравно да су сви гледали и знали за ваше филмове.

       Деци сам говорила да 2015. године поново путујем у САД на такмичење и да ћу вас можда поново видети.

       Деца, обични ђаци из Луганске и Доњецке Републике, почели су да ми пишу писма и шаљу фотографије уз молбу да вам их предам.

       Они су говорили `Терминатору` како живе у рату, молили га за помоћ и само обичне савете.

       Како да се у тако тешким условима баве спортом, како да се развијају да постану успешни људи?

       Деца су у вама видела снажног јунака који би, како су се надали, могао да их заштити.

       Ја сам штампла фотоф​рафије, превела писма, уручила вам коверат и рекла: «Арнолде, недавно сам била у Донбасу у хуманитарно-спортској мисији, тамо је рат, и школска деца су ме замолила да вам уручим ова писма».

Маријана Наумова у Доњецку

       Тада сте ми рекли: «Украјина, да, да знам. Погледаћу и радићу на томе» и коверат сте предали свом асистенту.

       Господине Шварцнегер​​​​​, погледала сам ваше обраћање грађанима Русије. Очигледно је да нисте «радили» над тим писмима које сам вам предала иако сте ми обећали.

       Ви сте изузетан мотиватор, спортиста и глумац. И заиста вас воле у Русији. Међутим, ваше обраћање је засновано на некој другој, измишљеној реалности.

       То је често на филму. Али, Арнолде, истина о томе шта је било налази се у писмима која су од 2015. године код ваших помоћника.

       Права реалност, Арнолде, је у «Алеји Анђела» у Доњецку где свако може да прочита имена деце коју су убили меци украјинске армије.

       Арнолде, стварност је да Ваш „Терминатор“ не само да није заштитио, помогао и спасао децу Донбаса, већ није ништа разумео, а ни писма прочитао. 

       Господине Шварценегер, ја сам од 2014. године више од 20 пута посетила Донбас.

       Тамо сам била на најстрашнијим местима. Посетила сам више од 120 школа, разговарала са хиљадама деце, одржала на стотине дечјих спортских активности.

       Иако сам обична руска девојка, а не челични и страшни ратник „Терминатор“.

       Ви у обраћању говорите о свом оцу који није волео Русе и који је у нацистичким редовима са оружјем у рукама кренуо на моју руску и совјетску земљу.

       Ви кажете да у Украјини нема нацизма, говорите и о председнику-Јевреју и како сада наводно руске бомбе уништавају Украјину.

       Арнолде, понекада је тешко разумети шта се дешава, налазећи се хиљадама километара далеко од нас, али од 2015. године имате та иста писма и фотографије, зар не?

       А у суштини, могли сте да дођете овде и сами се у све уверити.

       Ви сте одлучан човек. Ако сте посетили америчке војнике у Ираку, тренирали их и учили како да одржавају кондицију током операције Пустињска олуја.

       Нисам вас питала, Арнолде, шта су радили ваши војници током рата у Ираку и зашто сте ту земљу разорили.

       Вероватно ваша влада зна зашто. 

       Желела бих да вас подсетим да је једном давно и вашу породицу преварио нацизам. Ваш отац је са оружјем дошао у моју Отаџбину, убијао и богаљио моје сународнике.

       Управо та грешка је разлог зашто сте имали бедно детињство. Управо због те грешке ваш отац је мрзео Русе до краја живота.

       Хитлер је тада добио заслужену казну, али након толико година његови идејни наследници поново дижу главу.

       Желим да вас подсетим да сте некада и сами били одушевљени Хитлером и потом се дуго кајали.

       А они у Украјини, који се одушевљавају Хитлеровим следбеницима, као што је Степан Бандера, не желе да се покају.

Председник Доњецке Републике Денис

Пушиљин и Маријана Наумова

       Бандеровска власт у Украјини руши споменике совјетских војника, а улицама градова даје имена нацистичких злочинаца. А народу Донбаса, који није пристао на државни удар, објавили су рат који је за 8 година однео животе 14 хиљада цивила.

       А то што је господин Зеленски, како ви кажете, Јевреј, њима није помогло. Нацизм нема националност.

       Нацизам не потиче од речи Немци, а русофобија није ништа боља од антисемитизма.

       Сећате ли се како у Терминатору II на Судњи дан ваш јунак одлази у прошлост да не дозволи стварање Скајнета који ће бити крив за пропаст човечанства?

       Специјална војна операција Русије нема за циљ да уништи украјински народ. Она је усмерена на неонацистички Скајнет који је током свих ових година у потпуности покорио Украјину и мало је фалило да се претвори у монструма опасног по све суседе, а не само за нас (Русију).

       Господине Шварценегер, пронађите и прочитајте писма која су вам деца Донбаса писала далеке 2015. године.

       Веома брзо ћу поново да посетим школе Донбаса. Арнолде, уверена сам да тамо није опасније и страшније него у Ираку и зато вас позивам да дођете и лично се у све уверите сами.

       Не будите на страни Скајнета и Терминатора!

       Ко боље од вас може да зна да добро треба да има песнице?“

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари