Мартиновић: Обрадовић је око поноћи ушао у зграду Скупштине и јео

„КОЛИКО ЗНАМ, ИЗ ТУЖИЛАШТВА СЕ НИКО НИЈЕ ОГЛАСИО ПОВОДОМ НАШЕГ ПРОТЕСТА“

* Ако посланик, као што је то у овом случају био Маријан Ристичевић, не може да очекује заштиту од нападача и фашиста као што је Бошко Обрадовић и његових хулигана - шта да очекује обичан човек?!“

______________________________________________________________________

        ПОСЛАНИК Српске напредне странке (СНС) Александар Матиновић изјавио је данас да нема информацију да ли ће се тужилаштво огласити поводом недавног инцидента на улазу у Скупштинско здање због чега су он и посланица Сандра Божић започели штрајк глађу.

        Мартиновић је за ТВ Пинк рекао да се из тужилаштва, колико му је познато, нико није огласио поводом њиховог протеста због непозивања на одговорност особа које су у петак изазвале инциденте током скупа испред Скупштине који су организовале Двери, а додао је да се "искрено нада да ће они који руководе тужилаштвом радити свој посао".

        „Ако посланик, као што је то у овом случају био Маријан Ристичевић, не може да очекује заштиту од нападача и фашиста као што је Бошко Обрадовић и његових хулигана - шта да очекује обичан човек?!", рекао је Мартиновић.

        У изјави на степеништу испред парламента где штрајкује глађу, Мартиновић је рекао да је Обрадовић око поноћи "ушао у зграду Скупштине и јео, толико му је стало до идеја за које се залаже".

        Сандра Божић рекла је да њихов штрајк глађу није "притисак на тужилаштво већ протест јер не ради свој посао".

        Божић и Мартиновић ступили су јуче у штрајк глађу на степеништу Скупштине Србије захтевајући да тужилаштво покрене поступак против особа које су учествовале у нередима током скупа који су у петак испред тог здања организовале Двери захтевајући одлагање избора и одустајање од усвајања измена изборних закона.

        На степеништу Скупштине јуче је први започео штрајк глађу самостални посланик Миладин Шеварлић због непримењивања Резолуције 1244 на Косову и Метохији и кршења територијалног интегритета и суверенитета Србије, а затим му се у знак подршке придружио посланик и лидер Двери Бошко Обрадовић који захтева обустављање изборног процеса.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари