ВУЧИЋ: Напад на Еулекс уперен је против Србије и српског народа - одговор државе биће жесток

ОЦЕНИО ДА СЕ РАДИ О ПОКУШАЈУ ДА СЕ „ПОКВАРИ СВЕ ШТО ЈЕ СРБИЈА ОСТВАРИЛА У ПРЕТХОДНОМ ПЕРИОДУ“

  • „Србија ће, колико може, помоћи у истрази, а они који мисле да таква недела могу да прођу треба да знају да никада неће имати скровиште на територији Србије“, изјавио је Вучић
  • ФАКТИ: Коначно неко из Београда изговори: „одговор државе биће жесток“. Једино је нејасно: ако иза напада стоје Шиптари - како ће то Вучићев и Дачићев одговор бити жесток? Или можда вицепремијер „набацује“ да иза напада стоји неко од Срба? Ако је ово друго по среди: како ли је то могао знати пре завршетка истраге?

        ПРВИ потпредседник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да је срамни напад на припаднике Еулекса заправо уперен против Србије и српског народа и поручио да ће одговор државе бити жесток.

        „То је покушај да се поквари све оно што је Србија остварила у претходном периоду. Србија нема право да ћути и допусти терористима и екстемистима да мисле да су они ти који могу да управљају Србијом“ рекао је Вучић.

        Вучић је рекао да је овлашћен у име председника Србије Томислава Николића, који се налази у званичној посети Бугарској, да осуди злочиначки акт убиства литванског припадника Еулекса.

        „Напад је уперен против српског народа и Србије и представља њену срамоту“, рекао је Вучић.

        „Одговор ће бити жесток“, закључио је вицепремијер. „Србија ће, колико може, помоћи у истрази, а они који мисле да таква недела могу да прођу треба да знају да никада неће имати скровиште на територији Србије“, поручио је Вучић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари