Бекрић и Шпановић најбољи атлетичари Балкана

АСОЦИЈАЦИЈА БАЛКАНСКИХ АТЛЕТСКИХ ФЕДЕРАЦИЈА

СРПСКЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦЕ ЈЕ ПРОГЛАСИЛА ЗА НАЈБОЉЕ У 2013.

Ивана Шпановић и  Емир Бекрић

         Српски репрезентативци Емир Бекрић и Ивана Шпановић проглашени су за најбоље атлетичаре Балкана у 2013. години!

         У јерменском граду Јереману данас је одржано Треће Балкан Гала вече на коме је Асоцијација балканских атлетских федерација прогласила најбоље атлетичаре и звезде у успону

         - Више сам него поносна што сам препозната као најбоља атлетичарка Балкана с обзиром колико светских звезда долази управо са Балкана. Овај трофеј много значи за мој тим, федерацију и моје фанове. Велика ми је инспирација за 2014.годину - истакла је српска рекордерка у скоку у даљ.

         У мушкој конкурениј тријумфовао је и наш шампион на 400м препоне . Уместо њега награду је примио генерални секретар АСС Слободан Бранковић, који се захвалио АБАФ-у у његово име и име његовог тренера Мирјане Стојановић.

         - Мој велики узор је Асмир Колашинац који је прошле године био проглашен за најбољег атлетичара Балкана и представља ми велику част што сам то ове година ја. Чињеница да је двојица спрских атлетичара две године узастопно добила ову награду говори да се наша атлетика вратила на велика врата. Задовољство ми је што сам међу толико квалитетних атлетичара баш ја изабран за најбољег на Балкану, и свакако ми ово даје додатну мотивацију за рад и још боље резултате - изјавио је Емир Бекрић.

         Током боравка у Јереману, Ивана Шпановић посетила је и атлетску школу где је имала прилику да се дружи са децом и дели аутограме.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари