Илић: Матић и Перић су најбоља одлука ОУ РСС

СЕЛЕКТОР ИМА ОДЛИЧАН ПРИСТУП СА ИГРАЧИМА И ТО ЈЕ ЗА НАС ВЕОМА ВАЖНО - КАЖЕ КАПИТЕН РУКОМЕТАША СРБИЈЕ

Владан Матић, Момир Илић и Дејан Перић

         Капитен рукометне репрезентације Србије Момир Илић рекао је за „Спорт” да му свиђа одлука УО Рукометног савеза Србије да са репрезентативцима ради Владан Матић, у комбинацији са Дејаном Перићем.

         - То је, вероватно, једна од бољих одлука које су могле да се донесу. До сада смо одржали четири тренинга. Матић је млад стручњак, али је пред њим сигурно велика тренерска будућност. Има одличан приступ са играчима и то је за нас веома важно. Зна како функционише модеран тренер и одговара нам у свему што је до сада урадио.

         Један од најбољих српских рукометаша рекао је да је Љубомир Врањеш знао да улије самопуздање екипи, додавши да је исти је случај сада са Матићем.

         - Његов приступ према нама је двосмеран, другарски и професионалан. Миран је, не виче, мада је и прошло оно време драња на играче. Нека буде онакав какав заслужимо, када смо добри, нека нам упути лепу реч, а ако нисмо, нека подвикне. Он је селектор. У менио има првог сарадника и некога ко ће да буде спона између стручног штаба и игарча. Познајем га од раније, приватно. О доласку у Ковилово сели смо и разговарали. Помоћи ћу му у чему год будем могао, а сигурно му нећу одмоћи ни у чему. Време је пред нама и не сумњам у добар рад. Само да нас здравље послужи, да на завршне припреме у децембру и на ЕП у јануару одемо потпуно здрави - рекао је Илић.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари