Ватерполо: Звездаши верују у ново чудо

НЕМАМО ШТА ДА ИЗГУБИМО, КРЕНУЋЕМО ОД ПОЧЕТКА, РЕКО ЈЕ ТАЈ КОЈИ МОРА ДА СЕ ПЛАШИ НАШИХ НАПАДА, КАЖЕ БОРИС ВАПЕНСКИ

Борис Вапенски

         СПОРТИСТА никад не истиче белу заставу. Зато ватерполистима Црвене звезде не пада на памет да у суботу (17.00), када је реванш меч баража за Лигу шампиона са Про Реком, на Ташмајдану ставе тачку на европску причу. Црвено-бели су убеђени да су кадри да надокнаде 5:9 из првог дуела са Италијанима.

         - Верујемо у подвиг - истиче Борис Вапенски. - Немамо шта да изгубимо, кренућемо од почетка из све снаге, Реко је тај који мора да се плаши наших напада. У првом мечу смо изгубили због наших грешака, које у суботу не смемо да поновимо.

         Црвено-бели су за пет дана одиграли првенствене дуеле са Дунавом (20:4) и ЖАК (24:6). Реко је остварио половичан успех, јер је изгубио од Бреше (11:9), а победио Комо - 21:8. Европски првак је синоћ спаринговао са Барселонетом.

         - Противници нису били јаки, али смо могли да пробамо варијанте, које уигравамо за дуел са Италијанима. Што се њих тиче, не знам колико је њихов учинак код куће прави показатељ њихове снаге, јер не играју сви странци - наглашава Вапенски.

         Улазнице (100 динара) ће се продавати од петка на Ташмајдану и цео приход биће уплаћен Центру за смештај и боравак деце и омладине ометене у развоју.

         Иначе, Орадеа (Гојко Пијетловић, Војислав Чупић) се пласирала у групу Б Лиге шампиона, где је и Партизан Рајфајзен. Румуни су у реваншу у Казању изгубили од Синтеза (Душко Пијетловић) са 10:7, али су у првом мечу славили са 13:8.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари